بافت فرسوده | صدور پروانه ساخت | تسهیلات مسکن

تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه ساخت / تسهیلات ارزان قیمت ۲۵ درصدی بخش مسکن

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرد: شهرداری‌ها مکلف به تخفیف ۵۰ درصدی در صدور پروانه و تراکم ساخت برای محلات هدف مصوب هستند.

تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه ساخت / تسهیلات ارزان قیمت ۲۵ درصدی بخش مسکن

مراحل صدور پروانه ساخت مسکن ممکن است در هر کشور و منطقه متفاوت باشد، اما در کل عموماً شامل مراحل زیر است: بررسی محل و شرایط ساخت، طراحی و نقشه کشی، بررسی و اعتبارسنجی نقشه‌ها و پرداخت هزینه‌های مربوط.

در هر مرحله، ممکن است نیاز به ارائه مدارک و اطلاعات مختلف باشد که باید به دقت بررسی شوند. همچنین، ممکن است شرایط و مقررات مربوط به صدور پروانه ساخت در هر شهر متفاوت باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اعلام تخصیص ۲۵ درصد تسهیلات ارزان‌قیمت به بافت فرسوده گفت: تخفیف، حق مردم است و همه حقوق مردم در بازآفرینی‌های شهری باید رعایت شود و طبق قانون، دستگاه‌ها مکلف به همکاری هستند.

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با اشاره به اینکه در بافت فرسوده، مشکل نوسازی مسکن وجود دارد گفت: تمامی حقوق مردم که در قوانین و اسناد بالادست در خصوص نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده شهری آمده باید رعایت شود و شهرداری‌ها مکلف هستند همکاری و مشارکت لازم را در این زمینه داشته باشند.

آقای آیینی، افزود: حق مردم است که از تخفیف برخوردار شوند و طبق قانون، شهرداری‌ها مکلف به تخفیف ۵۰ درصدی در صدور پروانه و تراکم ساخت برای محلات هدف مصوب هستند. شهرداری‌ها می‌توانند سقف تخفیفات را ۱۰۰ درصد هم در نظر بگیرند و معادل آن را از دولت دریافت کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی، درباره برخورداری از تسهیلات ارزان‌قیمت بانکی در بافت فرسوده گفت: ۲۵ درصد تسهیلات ارزان‌قیمت بخش مسکن باید به بافت فرسوده تعلق گیرد و برای استفاده از تسهیلات نهضت ملی در بافت فرسوده هیچ محدودیتی وجود ندارد.

آیینی گفت: در بخش اسکان موقت نیز، ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات ودیعه مسکن به صورت قرض‌الحسنه برای منازل مسکونی که تمایل به جابه‌جایی دارند پرداخت می‌شود و در بسته کلید به کلید هم دولت اراضی ملی و یا واحد مسکونی نوساز را با مردم در بافت فرسوده معاوضه، تهاتر و یا با ۴۰ درصد تخفیف واگذار می‌کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در کشور شهرداری‌ها و شورای شهر با نگاه مثبت به این قضیه ورود کنند و با اخذ مصوبه شورای شهر این تخفیف را صددرصد در نظر گرفته و روند صدور پروانه را به یک ماه کاهش دهند. این بزرگترین تشویق برای مردم و جامعه هدف نوسازی است که بافت فرسوده خود را نوسازی کنند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان مکلف هستند قبل از نوسازی، انشعابات را حفظ کنند و انشعابات اضافه شده را بعد از نوسازی، خارج از نوبت برقرار کنند. این مساعدت‌ها می‌تواند موجب شود سازنده برای ساخت و سرمایه‌گذاری در بافت‌های فرسوده تشویق شود.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • عباس ابراهیمی کلاندرق

    لطفاً قشنگ شعار ندهید بنده از ماه 9 پارسال تا کنون موفق به دریافت وام بافت فرسوده نشدم تازه بعد از سیزده ماه دارند پیشنهاد 23 درصد مشارکت مدنی میدهید

  • ناشناس

    چهار ساله اجازه ساخت در بافت فرسوده درکه رو نمیدن. چون میخوان عرض چهارتا کوچه رو مشخص کنند. اینها همه شعار هستش. در ضمن وقتی تراکم زیر چهار طبقه باشه واسه هیچ کس صرف نداره ساخت و ساز

  • ناشناس

    90درصدپول خریدآپارتمان راوام بدهیدسود و قسط کمتر.مشکل مسکن حل میشود

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر