قیمت گوشت | واردات گوشت
کاهش محسوس قیمت گوشت / واردات گوشت تا پایان سال ادامه دارد
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی از واردات منظم گوشت قرمز خبر داد.
قیمت گوشت به شدت تحت تأثیر عوامل مختلف قرار میگیرد. این عوامل شامل عوامل داخلی و خارجی هستند. عوامل داخلی شامل تعداد دامهای پرورشی، تولید گوشت، هزینههای تولید، هزینههای نگهداری و توزیع، تقاضای داخلی و صادرات گوشت هستند. عوامل خارجی شامل تقاضای خارجی، تأمینکنندگان خارجی، نرخ ارز و شرایط جهانی بازار گوشت هستند. همچنین، عوامل طبیعی مانند خشکسالی و بیماریهای دامی نیز میتوانند بر قیمت گوشت تأثیرگذار باشند.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامهریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.
علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.
پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفتههای اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.
قائم مقام وزیر جهاد قیمت هرکیلو لاشه وارداتی در میادین را ۲۸۰ هزارتومان و گوشت قطعه بندی را ۳۱۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: بنابر برنامهریزی صورت گرفته روند واردات تا پایان سال به منظور رفع نیاز تولید داخل ادامه دارد.
براساس گزارشهای مرکز آمار ایران، جمعیت ۶۸ میلیونی دام زنده در بهار به ۶۰ میلیون در تابستان رسید که در نهایت مسئولان وزارت جهاد در راستای تامین کسری نیاز کشور اقدام به واردات کردند.
نظر شما