سکته قلبی | فعالیت بدنی
کودکان کم تحرک، در دام تکنولوژی / سکته قلبی در کمین این کودکان است
طبق مطالعات اخیر، کودکانی که در طول روز بیشتر وقت خود را جلوی تلوزیون صرف میکنند یا به صورت مداوم از گوشیهای هوشمند استفاده میکنند، بیشتر در معرض سکته قلبی و مغزی هستند.
عوارض بیتحرکی در کودکان به علت کمفعالیت بدنی و نشستن طولانی مدت در جلوی صفحههای الکترونیکی، تلویزیون و بازیهای ویدئویی رخ میدهد. این عوارض شامل چاقی، ضعف عضلانی، کاهش توانایی تنفسی، سکته قلبی، کاهش توانایی حرکتی و افزایش خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی میشود. برای جلوگیری از این عوارض، کودکان باید به صورت منظم ورزش کنند، فعالیتهای بدنی را در روز خودشان بیشتر کنند و از نشستن طولانی مدت در جلوی صفحههای الکترونیکی خودداری کنند.
یک مطالعه جدید نشان داده که حملات قلبی و سکته مغزی در کمین کودک غیرفعال در خانه است.
کودکان و نوجوانان ما باید برای محافظت از سلامت خود بیشتر از صفحه نمایش فاصله بگیرند، چراکه یک مطالعه نشان داده است که کودک غیرفعال میتواند احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را در آینده در زندگی افزایش دهد.
محققان دانشگاههای اکستر، بریستول و فنلاند شرقی دریافتند که زمان بیتحرکی انباشته شده در دوران کودکی و جوانی با آسیب قلبی مرتبط است و اثر بیتحرکی طولانی مدت است.
دکتر استوپارد با سرپرستی تیم تحقیقاتی دانشگاههای اکستر و بریستول درباره ارتباط بین کودکان، نوجوانان و فناوری و خطر ابتلا به بیماری هشدار داد و گفت: همه ساعتهای تماشای تلویزیون در افراد جوان باعث سنگینتر شدن قلب میشود، که طبق مطالعات روی بزرگسالان میدانیم که احتمال حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. مطالعه جدید نشان میدهد که تجمع زمان غیرفعال بدون توجه به وزن بدن و فشار خون با آسیب قلبی مرتبط است. والدین باید با بیرون بردن فرزندان برای پیاده روی و محدود کردن زمان تماشای صفحه، آنها را تشویق کنند که بیشتر حرکت کنند.
افزایش یک دقیقهای در زمان بیتحرکی از ۱۱ تا ۲۴ سال منجر به افزایش توده بطن چپ بین ۱۷ تا ۲۴ سالگی میشود. در نتیجه اثرات بیتحرکی در کودکی و نوجوانی، آثار خطرناک خود را در میانسالی بروز خواهد داد.
نظر شما