پشت پرده گوشت های وارداتی فاسد در تهران چه بود؟
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با تشریح اقدام این پلیس در جلوگیری از توزیع ۷۰ تن گوشت فاسد گفت: این محموله از کشور مغولستان وارد شده بود که به دلیل بوی تعفن لاشه ها از خروج کامیونها جلوگیری شد.
واردات گوشت فاسد به هر کشوری میتواند یک مسئله جدی در بهداشت عمومی ایجاد کند. گوشتهای فاسد ممکن است با باکتریها و ویروسهای ناشی از فرایند تخریب غذایی آلوده باشند که مصرف آنها به افراد آسیب جدی وارد میکند.
سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در پی دریافت اخبار و اطلاعاتی پیرامون دپو گوشت های فاسد در سردخانه ای در جنوب تهران موضوع سریعا در دستور کار قرار داده شد، بیان داشت: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد ۷۰ تن گوشت گرم گوسفندی وارداتی از کشور مغولستان پس از تایید اداره کل دامپزشکی استان البرز بارگیری و توزیع شده است.
وی افزود: در میدان پیروزی تهران به دلیل بو دادن گوشت ها اجازه تخلیه آن را نمی دهند و گوشت ها به سردخانهای در شاد آباد انتقال داده می شود که به علت تعلل در تخلیه و عدم هماهنگیهای دیگر، لاشه های داخل یخچال های کامیون ها بوی تعفن می گیرند و نماینده دامپزشکی مستقر در داخل سردخانه برابر وظایف سازمانی خود از خروج کامیون ها جلوگیری می کند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از عرضه گوشتهای فاسد شده به هر شکل ممکن دیگر به مردم پلیس امنیت اقتصادی پیگیر این موضوع است، گفت: این گونه اقدامات سلامت مردم و امنیت اقتصادی و روانی جامعه را مخدوش می کند.
سردار رحیمی با اشاره به توقیف و جلوگیری از توزیع این گوشتهای فاسد، گفت: این گوشت ها با ارز تخصیصی وارد شده و با پیگیری های اولیه مشخص شد که در پی این سهل انگاری خسارتی بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان به بیت المال وارد شده است.
وی از هموطنان خواست اخبار و اطلاعات خود در خود را در زمینه جرایم و مفاسد اقتصادی با شماره تلفن۰۹۶۳۰۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.
سردار رحیمی عنوان داشت: پیگیری پرونده مقصرین و متهمان این پرونده در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد.
نظر شما