خودروهای چینی زیر تیغ تنش های سیاسی

به گفته کارشناسان صنعت خودرو، تنش‌های سیاسی بین کشورهای اروپایی و چین به ضرر خودروهای چینی تمام خواهد شد.

خودروهای چینی زیر تیغ تنش های سیاسی

بازار خودروهای چینی یکی از بزرگترین و پویا‌ترین بازارهای خودرو در جهان است. خودروهای تولیدی در چین به سرعت کیفیت و فناوری‌های خود را ارتقا داده‌اند، تا جایی که برخی از برندهای چینی هم اکنون به عنوان رقبای جدی برندهای بزرگ خودروسازی جهانی شناخته می‌شوند.

اما به گفته کارشناسان صنعت خودرو، تنش‌های سیاسی بین کشورها به ضرر خودروهای چینی تمام خواهد شد. خودروهای مدرن برای فعالیت صحیح به به‌روزرسانی‌های از راه دور نیاز دارند که این مسئله موجب آسیب‌پذیری خودروهای چینی در بازار جهانی شده است.

به گفته پلتفرم تجاری HonkHonk.co.uk، پیچیده شدن بیشتر خودروها باعث شده است تا خرابی‌های نرم‌افزاری اتومبیل‌ها افزایش یابند. این مشکل خطرات پیچیده‌ای را برای خریداران خودروهای چینی با فناوری‌های پیشرفته ایجاد می‌کند. تنش‌های بین‌المللی و ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی باعث می‌شود تا خودروهای برقی چینی در برخی نقاط جهان قادر به دریافت به‌روزرسانی‌های منظم نباشند که این مسئله باعث ایرادهای نرم‌افزاری اتومبیل‌های پیشرفته چینی خواهد بود.

شورای روابط خارجی اروپا هشداری درباره نگرانی‌های احتمالی آینده در مورد امنیت ملی اروپا منتشر کرده است. به گفته شورای روابط خارجی اروپا، نظارت هدفمند و جاسوسی انبوه چینی‌ها از طریق خودروهایشان ممکن است رخ دهد. ایجاد تنش سیاسی بین اتحادیه اروپا و چین، می‌تواند باعث جاسوسی چینی‌ها از طریق اتومبیل‌های پیشرفته در بازار خودرو اروپا شود.

خطرات خودروهای چینی برای امنیت سایبری اروپا

پلتفرم بریتانیایی HonkHonk اعلام کرد هشدارهای مکرری را در مورد خطرات امنیت سایبری مرتبط با خودروهای متصل به اینترنت از سوی کارشناسان صنعت خودرو دریافت کرده است. علی‌رغم تلاش‌هایی مانند تشدید استانداردهای امنیت سایبری، احتمال تداخل در عملکرد خودرو همچنان ادامه دارد. این تلاش‌ها را نهادهایی مانند کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای اروپا (UNECE) برعهده دارند.

خودروهای چینی

خودروهای برقی چینی طی سالیان آینده بخش قابل توجهی از بازار خودرو بریتانیا را تصاحب خواهند کرد. برندهایی همچون ام‌جی، اومودا، بی‌وای‌دی و های‌فای هم‌اکنون وارد بازار بریتانیا شده‌اند و مسیر برای ورود سایر برندهای چینی به بازار اروپا هموار شده است. بریتانیا نسبت به چین عملکرد بهتری در زمینه آزادی دارد. اما در صورت تشدید شدید تنش‌ها یا فروپاشی کامل اعتماد، هیچ کس نمی‌تواند مطمئن باشد که این موضوع چگونه می‌تواند بر رانندگان در بریتانیا تأثیر بگذارد. تنش‌های سیاسی بین اروپایی‌ها و چینی‌ها باعث شده‌اند تا تئوری‌های توطئه آمیزی در شبکه‌های اجتماعی مطرح شوند، موضوعی که بر بازاریابی خودروهای چینی در اروپا تاثیر خواهد گذاشت

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار