واریزی جدید برای این گروه از فرهنگیان
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعۀ منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مطالبات بهمن و اسفند معلمان خرید خدمات به حساب مؤسسان واریز شد و به زودی توسط آنها به حساب افراد ذینفع واریز خواهد شد.
![واریزی جدید برای این گروه از فرهنگیان](https://cdn.titrekootah.ir/thumbnail/6Cq2KuUV1Jvm/thcIWBsskibWtGi05U8Jw_OsoV0LwhTn8CMvp_6uEZREJTOH4loqm0BBRG-3h6-_KIxmZZ5vIxGL_aYSR-VrBIyCs3pqEwrC/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%87.jpg)
بالاخره پس از پیگیریهای انجام شده، مطالبات مربوط به حقوق دو ماه بهمن و اسفند معلمان خرید خدمات استان اصفهان به حساب مؤسسات طرف قرارداد واریز شد.
سیدعلی مدینه معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعۀ منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان داشت: با پیگیریهای انجام شده منابع لازم برای پرداخت معوقات دو ماه بهمن و اسفند معلمان خرید خدمات تأمین شد.
وی افزود: مبلغ این معوقات به حساب مؤسسان واریز و طی روزهای آتی، توزیع مبالغ توسط آنها انجام خواهد شد.
مدینه بیان داشت: با پرداخت معوقات دو ماهۀ بهمن و اسفند تمامی مطالبات نیروهای خرید خدمات از مهر تا اسفند تسویه خواهد شد که چنین امری تاکنون بیسابقه بوده است.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعۀ منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات نیروهای خرید خدمات در سالهای گذشته همواره دچار چالش بوده است؛ اما امسال تلاش شد تا این روند بهبود یافته و روند پرداخت حقوق این نیروها تسریع شود.
نظر شما