راهکاری ویژه برای عبور از بحران سوخت نیروگاه‌ ها

سخنگوی صنعت برق با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی، از آخرین وضعیت سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها خبر داد.

مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی، گفت: با پیوستن به پویش دو درجه کمتر می‌توانیم معادل تولید ۲ فاز میدان پارس جنوبی در مصرف سوخت صرفه جویی کنیم.

رجبی مشهدی با اشاره به سرما و برودت بی سابقه هوا در سطح کشور، اظهار کرد: با توجه به سرما و برودت بی سابقه هوا در کشور که در بعضی از مناطق به منفی ۲۰ درجه سانتی‌گراد هم رسیده است، سوخت رسانی به نیروگاه‌ها با مشکلات زیادی روبرو شده است.

وی افزود: وقتی سهم بخش تجاری و خانگی از مصرف گاز افزایش می‌یابد، شرکت ملی گاز با وجود تلاش فروان، نمی‌تواند سوخت کافی به نیروگاه‌ها تحویل دهد. از سوی دیگر، ارسال سوخت‌های جایگزین هم به دلیل شرایط آب و هوایی و وضعیت جاده‌ها و راه ها، زمانبر است.

رجبی مشهدی با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی، تصریح کرد: ما می‌توانیم در قالب پویش ۲ درجه کمتر، با کاهش ۲درجه از دمای محیط کار و زندگی خود، معادل تولید ۲ فاز از میدان پارس جنوبی در مصرف سوخت صرفه جویی کنیم و با این اقدام، زمستان امسال را با مشکلات کمتری پشت سر بگذاریم.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر