اخبار جدید از تعطیلی مدارس و ادارات فردا (۲۳ دی ۱۴۰۳)

فعالیت سامانه بارشی در کشور با کاهش شدید دمای هوا در اکثر استان‌ها و تداوم پایداری جوی در مناطق آلوده طی روزهای شنبه یکشنبه احتمال تداوم تعطیلی ادارات و مدارس در روز یکشنبه ۲۳ دی را افزایش داده است. با این شرایط احتمال اعلام تعطیلی ادارات و مدارس در کدام استان‌های کشور بیشتر است؟

اخبار جدید از تعطیلی مدارس و ادارات فردا (۲۳ دی ۱۴۰۳)

ورود سامانه جدید بارشی به کشور با کاهش شدید دمای هوا و بارش برف در اکثر استان‌ها طی روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه و تداوم پایداری جوی در مناطق آلوده طی امروز شنبه ۲۲ دی‌ماه احتمال تداوم تعطیلی ادارات و تعطیلی مدارس در روز یکشنبه ۲۳ دی را افزایش داده است.

سرمای هوا و بارش برف مدارس و ادارات کدام استان‌ها را تعطیل می‌کند؟

سازمان هواشناسی با صدور ۲ هشدار زرد و نارنجی از بارش باران و برف، رعد و برق، وزش باد شدید و کاهش دما و نیز ارتفاع امواج در ۲۲ استان کشور طی روزهای آینده خبر داده است.

بر اساس این هشدار استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان و همچنین مناطق نیمه جنوبی استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی امروز با فعالیت سامانه بارشی و برودت هوا مواجه خواهند شد.

روز یکشنبه ۲۳ دی‌ماه نیمه جنوبی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، زنجان، قزوین، همدان، لرستان، مرکزی، قم، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی و شمال اصفهان، بوشهر و دامنه و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران شاهد بارش برف و باران و کاهش شدید دما خواهند بود.

نیمه شرقی اصفهان، یزد، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، کرمان، هرمزگان و نیمه شمالی سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه ۲۴ دی‌ماه همین شرایط را تجربه خواهند کرد و خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی هرمزگان و مرکز و جنوب کرمان هم سه‌شنبه ۲۵ دی‌ماه در پی فعالیت سامانه بارشی شاهد بارش برف و باران و کاهش دما خواهند بود.

با این تفاسیر احتمال تعطیلی این استان‌ها در روزهای ذکرشده با توجه به کاهش دما و فعالیت سامانه بارشی و لزوم مدیریت مصرف انرژی دور از انتظار نیست.

آلودگی هوا ادارات و مدارس کدام استان‌ها را تعطیل می‌کند؟

با وجود تعطیلی ادارات و مدارس طی امروز شنبه در اکثر استان‌های کشور با تداوم پایداری جوی هوای شهرهای بزرگ و صنعتی همچنان آلوده است.

بر اساس اطلاعات سامانه پایش کیفی هوای کشور هوای قزوین، زنجان، اصفهان و اهواز تا بعدازظهر روز شنبه در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد. هوای شهرهای تهران، کرج، اراک، تبریز و اراک هم برای گروه‌های حساس ناسالم است.

سازمان هواشناسی با پیش‌بینی تشدید پایداری جو برای تهران، کرج، قزوین، تبریز و اصفهان تا روز یکشنبه ۲۳ دی‌ماه هشدار نارنجی صادر کرده است.

با این حساب احتمال تعطیلی استان‌ها و مناطق درگیر با آلودگی هوا در روز یکشنبه ۲۳ دی دور از انتظار نیست.

تا این لحظه خبر رسمی درباره تعطیلی ادارات و مدارس در روز یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ منتشر نشده است. با این حساب باید منتظر تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان‌های درگیر با آلودگی هوا و یا ستاد مدیریت بحران و کارگروه مدیریت بهینه مصرف سوخت استان‌ها ماند. اخبار تعطیلی ادارات و مدارس فردا یکشنبه ۲۳ دی متعاقبا اعلام خواهد شد.

تیترکوتاه مدیا

همه چیز در مورد سامانه های آنلاین طلا، بخریم یا نخریم؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
پیشنهاد سردبیر