فرهنگیان | آموزش و پرورش

بلایی نیست که سر این فرهنگیان نیامده باشد

تصور کنید معلم هستید ولی اعضای یک گروه خاص به دلیل آن که با ایدئولوژی آنها مخالفید، شما را می‌ربایند و همراه با شکنجه به قتل می‌رسانند؛ این اتفاق برای خسرو ریاحی نظری توسط داعشی‌های دهه ۶۰ ایران رخ داده است.

بلایی نیست که سر این فرهنگیان نیامده باشد

سازمان مجاهدین خلق یک سازمان اپوزیسیونی ایرانی است که ابتدا علیه شاهنشاهی و سپس نظام جمهوری اسلامی ایران مخالفت کرد. این سازمان در گذشته اقدامات جنگی و تروریستی انجام می داد، اما در سال‌های اخیر از این روش‌ها دست کشیده و به فعالیت‌های سیاسی و تبلیغاتی خود متمرکز شده بود.

در مرداد ۱۳۶۱ «خسرو ریاحی نظری» توسط اعضای «سازمان مجاهدین خلق» (گروهک تروریستی منافقین) ربوده، شکنجه و شهید شد.

خسرو ریاحی نظری از معلمان آموزش و پرورش و پدر دو پسر خردسال بود. در ۱۹ مرداد ۱۳۶۱ دو نفر از اعضای گروهک منافقین، وی را پس از زیر نظر گرفتن، ربودند و به یکی از خانه‌های تیمی خود منتقل کردند و پس از چند روز شکنجه شدید، او را به شهادت رساندند. پس از آن جسد شهید ریاحی را با طناب در پتو پیچیدند و در یک ساختمان نیمه‌کاره در خیابان زاهدان تهران رها کردند.

یکی از قاتلان شهید ریاحی پس از پذیرفتن مسئولیت این جنایت، در اعتراف خود در ۲۸ خرداد ۱۳۶۳ گفته است: «پس از به شهادت رساندن خسرو به علت خون زیادی که در داخل حمام به راه افتاده بود خسرو را با آب شستیم و حمام را تمیز کردیم تا لکه‌ای از خون در آن نباشد. سپس بدن خسرو را با طناب بستیم طوری که در داخل صندوق عقب جا بگیرد و بعد چون طناب‌پیچ شده بود در داخل پتو گذاشتیم و مجددا آن را طناب‌پیچ کردیم.»

 منافقین یک گروهک تروریستی است که دستش به خون هزاران نفر از ایرانیان آلوده شده است، آن‌ها مردم بی‎گناه کشورمان را به شهادت رساندند و اکنون آزادانه در برخی از کشورها تردد می‌کنند.

به موازات فشارهای حقوقی، قضایی و سیاسی که جمهوری اسلامی ایران بر برخی از کشورهای میزبان منافقین وارد کرده، خود این کشورها هم به این نتیجه رسیده‎اند که منافقین واقعا یک گروهک تروریستی است. این کشورها در حال محدود کردن منافقین هستند و ایران از اقدام‌های صورت گرفته برای محدودسازی گروهک تروریستی منافقین استقبال می‌کند و طبیعتا به این سطح از اقدام‌ها قانع نیستی و کشورهای میزبان منافقین باید یا آن‌ها را اخراج یا محاکمه کنند.

پرونده عظیمی برای گروهک تروریستی منافقین و ۱۰۷ نفر از اعضای ارشد این گروهک تروریستی تشکیل شده و کیفرخواست آن به دادگاه ارسال شده است. شعبه ویژه‌ای تشکیل و نشر آگهی شده است؛ ضمن این‌که از طریق ایمیل به متهمان اطلاع‎رسانی شده است. این دادگاه به زودی برابر مقررات آیین دادرسی کیفری کار خود را آغاز خواهد کرد و ایران درصدد است از تمامی ظرفیت‌ها برای مقابله با تروریست‌ها به ویژه گروهک تروریستی منافقین استفاده کند.

در این چارچوب از ظرفیت‌های حقوقی – قضایی در سطح داخل و در سطح بین‎المللی استفاده خواهد شد و در رابطه دو جانبه با کشورهایی که منافقین در آن‌ها حضور دارند، آزادانه تردد می‌کنند و از آنجا عملیات‌های تروریستی خود را هدایت می‌کنند نیز فعالیت می‌شود.

منبع: ايسنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر