نماینده مجلس خیال فرهنگیان معترض به رتبه بندی را راحت کرد
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: ۵۷۲ هزار نفر از معلمان در کشور تقاضای تجدید نظر در رتبه بندی شان را داشتند که طی چهار ماه بررسی این اعتراض ها، بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.
طرح رتبهبندی معلمان، نظام نوینی برای ساماندهی وضعیت شغلی و معیشتی فرهنگیان عزیز کشور است. این طرح با هدف تقدیر از تلاشها و خدمات ارزشمند معلمان و ایجاد انگیزه و شور و نشاط در میان آنها تدوین شده است.
حسین حقوردی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در مراسم بزرگداشت مقام معلم با تأکید بر دفاع از مطالبات فرهنگیان و معلمان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمیسیون آموزش یکی از موفقترین کمیسیونهای مجلس یازدهم انتخاب شد.
وی با بیان اینکه اکثریت مشکلات و مسائل فرهنگیان با حضور مسئولان آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش مجلس یازدهم برگزار شد، افزود: تشکیل سازمان تعلیم و تربیت کودک یکی از کارهای خوب کمیسیون آموزش و مجلس شورای اسلامی بود که به تصویب رسید.
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرح اصلاح شیوه جذب در آموزش و پرورش بهزودی در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته خواهد شد و بحث تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال میشود.
حقوردی با اشاره به قانون رتبهبندی فرهنگیان بیان کرد: با توجه به اینکه اجرای رتبهبندی به مدت یک دهه جزو مطالبات معلمان بود لایحه رتبهبندی از سوی دولتهای گذشته به مجلس ارائه نمیشد.
وی با بیان اینکه در دولت دوازدهم لایحه رتبهبندی معلمان با ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار به مجلس و کمیسیون آموزش ارائه شد، گفت: کمیسیون آموزش رتبهبندی فرهنگیان را با ۶۰ هزار میلیارد تومان تصویب و اعتبار آن را افزایش داد.
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در پایان خاطرنشان کرد: نواقص قانون رتبهبندی معلمان در مجلس دوازدهم رفع خواهد شد و نگرانی و مطالبات فرهنگیان مرتفع میشود.
علی فرهادی در آیین گرامیداشت مقام معلم در زنجان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این سند نسخه شفا بخش آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه طی ماههای گذشته اتفاقهای خوبی در راستای حل مسایل و مشکلات استانها رقم خورده است، اظهار کرد: از شهریور ماه سال گذشته تاکنون علاوه بر حقوق، بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد ریال به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده و این نشان دهنده توجه دولت سیزدهم به دستگاه تعلیم و تربیت است. فرهادی به اجرای طرح رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه بندی کرد و جامعه فرهنگیان از مزایای آن برخوردار شدند. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که معلم کارمند نیست، گفت: معلمان هر ساله نه یک پروژه جدید بلکه به تعداد دانش آموزان سر کلاس پروژه جدید دارند و باید به تعداد این پروژهها فرایندها و طرحهای جدید را طراحی کنند. معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: معلم در مدرسه زندگی همه جانبه را به دانش آموزان میآموزد و فرآیند آموزش و آموختن منحصر به دانش نیست.
علی فرهادی روز دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در زنجان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این سند نسخه شفا بخش آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه طی ماههای گذشته اتفاقهای خوبی در راستای حل مسایل و مشکلات استانها رقم خورده است، اظهار کرد: از شهریور ماه سال گذشته تاکنون علاوه بر حقوق، بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد ریال به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده و این نشان دهنده توجه دولت سیزدهم به دستگاه تعلیم و تربیت است.
فرهادی به اجرای طرح رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه بندی کرد و جامعه فرهنگیان از مزایای آن برخوردار شدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که معلم کارمند نیست، گفت: معلمان هر ساله نه یک پروژه جدید بلکه به تعداد دانش آموزان سر کلاس پروژه جدید دارند و باید به تعداد این پروژهها فرایندها و طرحهای جدید را طراحی کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: معلم در مدرسه زندگی همه جانبه را به دانش آموزان میآموزد و فرآیند آموزش و آموختن منحصر به دانش نیست.
به گفته معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش، همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته طی یک دوره سهساله انجام میشود.
یکی از دغدغههای مهم این روزهای معلمان و فرهنگیان بازنشسته، موضوع همسان سازی حقوق آنهاست. این موضوع که مدتهاست به محل بحث بین معلمان و وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده، همچنان به نتیجه قطعی نرسیده و کشمکشها بر سر آن ادامه دارد.
در جدیدترین اظهارنظر در مورد همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته و معلمان، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده این موضوع در برنامه هفتم توسعه بررسی شده است. قاسم احمدی در واکنش به انتقاد یکی از بازنشستگان فرهنگی در مورد وضعیت همسان سازی حقوق گفت: «در برنامه هفتم توسعه همسان سازی حقوق فرهنگیان و بازنشستگان باید طی یک دوره سهساله انجام شود؛ در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۳۰ درصد و به همین شکل در سال سوم.»
نظر شما