مدارس غیردولتی یا بنگاه پول سازی؟

علت تمایل خانواده‌ها به ثبت نام فرزندان در مدارس غیردولتی با وجود شهریه‌های هنگفت موضوعی است که درچند ساله گذشته به شدت در جامعه دیده می‌شود، بیشتر خانواده‌ها معتقدند برای آموزش و پرورش بهتر به این مدارس روی می‌آورند.

مدارس غیردولتی یا بنگاه پول سازی؟

بسیاری از خانواده‌ها در سال‌های اخیر به تحصیل دانش آموزان در مدارس غیردولتی درحالی تمایل دارند که مدارس دولتی را پاسخگوی نیازهای علمی، آموزشی و پرورشی فرزندان خود نمی‌دانند.

در واقع بسیاری از این خانواده‌ها هزینه‌های سنگین شهریه مدارس غیردولتی که هرسال هم افزایش می یابد را متقبل می‌شوند تا در نهایت فرزندانشان پیشرفت کنند و آموزش مناسبی داشته باشند.

در واقع بسیاری از این خانواده‌ها معتقدند که مدارس دولتی به صورت متعهد و با رفتار مناسب با فرزندان برخورد نمی‌کنند بنابراین آنها مجبور به پرداخت شهریه‌های بالا می شوند.

براساس این موضوع پیش آمده در جامعه، رهبر معظم انقلاب در روز ۱۲ اردیبهشت هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلّم تاکید کردند که تقویت مدارس دولتی مهم است، نباید جوری باشد که وقتی اسم مدرسه دولتی به میان می آید، ضعف مدرسه نمایان شود.

ایشان همچنین فرمودند که معلمان خوب، مربیان تربیتی خوب، فضای آموزشی قابل قبول، معلمان متعهد در مدارس دولتی باید وجود داشته باشد. یعنی وقتی به مدارس دولتی بی اعتنایی می کنیم به این معناست که فردی که بنیه مالی اش انقدر نیست که در یک مدرسه شهریه بگیر ثبت نام کند، ناچار است که تن به ضعف دهد. یعنی کسی که بنیه مالی ندارد بنیه علمی هم نداشته باشد، این بی عدالتی است و بی عدالتی پذیرفته نیست.

این موضوع درحالی روند افزایشی یافته که برخی از مدارس دولتی در تهران به دلیل نداشتن دانش آموز به عنوان مدرسه غیردولتی به موسسان اجاره داده می شود، مسئولان آموزش و پرورش در این راستا اعلام کرده‌اند که واگذاری این مدارس به بخش غیردولتی در بازه زمانی ۱۰ ساله اتفاق افتاده است و مدیران مناطق شهر تهران برای واگذاری املاک از طریق مزایدات دولتی اقدام می‌کنند.

منبع: ایرنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر