حیات موجودات فضایی توسط یک ایرانی ثابت می‌شود!

گروهی از دانشمندان دانشگاه هاروارد از جمله امیر سراج اخترفیزیکدان آمریکایی طرحی برای اثبات وجود موجودات فضایی ارائه کرده‌اند که گفته می‌شود نتایج آن تا ماه آینده میلادی اعلام می‌شود.

حیات موجودات فضایی توسط یک ایرانی ثابت می‌شود!

آوی لوب، فیزیکدان برجسته دانشگاه هاروارد به همراه گروهی از دانشمندان دیگر از جمله امیر سراج اخترفیزیکدان ایرانی در تلاش برای اثبات وجود بیگانگان ظرف یک ماه آینده هستند.

وجود موجودات فضایی توسط دانشمندان هاروارد اثبات می‌شود!

 به نقل از دیلی میل، آوی لوب معتقد است که اثبات علمی وجود موجودات هوشمند فرازمینی ممکن است و قصد دارد این مهم را تا یکماه آینده تحقق بخشد!

به گفته آقای لوب، یک قطعه فلز به دست آمده از محل سقوط یک وسیله نقلیه ناشناس کشف شده که شباهت زیادی به شهاب‌سنگی دارد که در سال 2014 به داخل اقیانوس آرام سقوط کرد. این قطعه فلز به حدی محکم است که ممکن است یک آلیاژ مصنوعی باشد.

بر همین مبنا لوب در راس تیمی از دانشمندان برای لایروبی و بیرون کشیدن قطعات از سواحل جزیره مانوس در ژوئن امسال قرار گرفته است. او می‌گوید این احتمال وجود دارد که این قطعات مربوط به یک فضاپیمای بیگانه باشد!

موجودات فضایی 1

لوب که مدیریت مؤسسه تئوری و محاسبات را در «مرکز اخترفیزیک هاروارد اسمیتسونین»(CFA) بر عهده دارد، گفته که نتایج بررسی‌های صورت‌گرفته در ماه جاری قطعا می‌تواند نخستین تماس بشر با موجودات فضایی را آشکار کند. وی افزود: من منتظر شنیدن اخبار بیشتری در عرض یک ماه آینده هستم و به آن امید دارم.

لوب گزارش داد که کمتر از چهار موسسه پژوهشی در حال حاضر تجهیزات علمی و پرسنل خود را با نمونه‌هایی از قطعات فلزی به دست آمده آموزش می‌دهند.

تجزیه‌وتحلیل‌های لوب، امیر سراج (Amir Siraj) اخترفیزیک‌دان ایرانی و دانشجوی سابق دانشگاه هاروارد و همچنین دانشمندان نیروی فضایی آمریکا (SPACECOM) نشان می‌دهند این قطعات که ۵۰ کره عمدتا آهنی با قطر حدود ۰.۱ تا ۰.۷ میلی‌متر هستند، احتمالا از جرمی در بیرون از منظومه شمسی ما نشات گرفته‌اند.

موجودات فضایی 2

همکاران لوب در آلمان، پاپوآ گینه نو و در دو دانشگاه برتر آمریکا اکنون مشغول بررسی دقیق کُره‌ها هستند تا تعیین کنند آیا ایزوتوپ‌های اتمی، ترکیب شیمیایی و سایر جزئیات آنها می‌توانند وجود یک منشأ ماورایی را ثابت کنند یا خیر. لوب گفت: ما سعی داریم در عرض یک ماه یا بیشتر بررسی کنیم که این شهاب‌سنگ از چه چیزی ساخته شده است و آیا منشا فناورانه دارد یا خیر.

لوب و همکارانش این جرم را «IM۱» نامیده‌اند که از عبارت «شهاب میان‌ستاره‌ای ۱» گرفته شده اما نام فنی‌تر آن در کاتالوگ شهاب‌سنگ «مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین»(CNEOS) ناسا، «CNEOS ۲۰۱۴۰۱۰۸» است.

 

 

منبع: تکراتو
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر