صادرات و واردات | اقتصاد جهانی

راه حل رفع مشکلات فعالین اقتصادی / این توافق راه گشای اقتصاد کشور است

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: مشکلات فعالان اقتصادی با امضای «توافق تجارت آزاد» رفع می‌شود.

راه حل رفع مشکلات فعالین اقتصادی / این توافق راه گشای اقتصاد کشور است

تجارت بین‌المللی یک جنبه حیاتی از اقتصاد جهانی است که اجتماعات و کشورها را به یکدیگر متصل می‌کند. این فرآیند شامل تبادل کالاها، خدمات، سرمایه، و تکنولوژی بین کشورها می‌شود. تجارت بین‌المللی نقش اساسی در توسعه اقتصادی، افزایش رفاه مردم، و ایجاد فرصت‌های شغلی دارد. توافقات تجاری چندجانبه و دوجانبه، سازمان جهانی تجارت (WTO) و مناطق تجارت آزاد از جمله نهادها و ترتیباتی هستند که تجارت بین‌المللی را تسهیل و تنظیم می‌کنند. این فعالیت اقتصادی همچنین به تبادل فرهنگی و تبادل اطلاعات بین مللی کمک می‌کند و نقش مهمی در ایجاد تعاملات و فرآیند جهانی شدن اقتصاد دارد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: با توسعه تجاری ایران و کشورهای اوراسیا تا پایان سال مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه گمرک، تعرفه‌ها و بازار رقابتی حل خواهد شد.

کامبیز میرکریمی، نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در رابطه با مزیت امضای «توافق تجارت آزاد»با اتحادیه اقتصادی اوراسیا،اظهار کرد: اتحادیه اوراسیا به سبب آنکه از جمعیت بالایی برخوردار است می‌تواند انگیزه‌ بسیار مناسبی برای بحث صادرات باشد، همچنین با این توافق اطمینانی میان تولیدکنندگان حاصل می‌شود که دیگر موافقت‌نامه‌ها تحت تاثیر تصمیمات ضرب‌العجل قرار نخواهد گرفت.

او افزود: با توسعه تجاری ایران و کشورهای اوراسیا تا پایان سال مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه گمرک، تعرفه‌ها و بازار رقابتی حل خواهد شد و به مرور با مدیریت مناسب مسائل مذکور شاهد افزایش سرمایه‌گذاری‌های خارجی در ایران و افزایش درآمدهای ارزی خواهیم بود.

افزایش سودآوری صنایع

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه تصریح کرد: کشورهای عضو اوراسیا متقاضی بسیاری از محصولات ما از جمله کالاهای با ارزش افزوده، صنعتی وتکنولوژی هستند؛ از این رو،پیش‌بینی می‌شود با امضای«توافق تجارت آزاد» تولید و به تبع آن سودآوری صنایع افزایش یابد.

میرکریمی در پایان مطرح کرد: انتظار می‌رود با تشویق شرکت‌ها از سوی دولت یا بخش خصوصی با هدف بازاریابی و استفاده بهینه از این بازار درغیاب برندها و رقبای صاحب نام بتوانیم به توسعه صادرات و تثبیت جایگاه خود در کشورهای اوراسیا دست یابیم.

منبع: سنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر