وزارت بهداشت | تخت بیمارستانی
دردسر تعرفه های پزشکی تمامی ندارد / بیمه ها دست از بد حسابی بردارند
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ضرورت اصلاح تعرفههای پزشکی، گفت: سازمانهای بیمهگر مطالبات بیمارستانها را به موقع پرداخت کنند تا خدمترسانی به مردم دچار اختلال نشود.
تعیین تعرفههای پزشکی یکی از موضوعات مهم در سیستم بهداشت و درمان است که به منظور ارائه خدمات پزشکی به جامعه اهمیت دارد. این تعرفهها براساس ملاکهای مختلفی از جمله هزینههای اداری، هزینههای تجهیزات پزشکی، هزینههای پرسنل و سطح خدمات بهداشتی تعیین میشوند. همچنین تعیین تعرفههای پزشکی باید به گونهای باشد که از دسترسی مردم به خدمات پزشکی جلوگیری نشود و به عدالت اجتماعی توجه شود. این موضوع نیازمند تعادل و توازن مناسب بین هزینههای ارائه خدمات پزشکی و دسترسی عمومی به این خدمات است.
سعید کریمی روز دوشنبه در همایش «خدمت ماندگار» که در هتل قلب برگزار شد، افزود: ۱۰ درصد منابع مربوط به هدفمندی یارانهها در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده که برای خدمات دارویی و درمانی بیماران خاص هزینه میشود و اگر سازمانهای بیمهگر مطالبات خود را بهموقع به مراکز درمانی و داروخانهها پرداخت کنند، مشکلی در هزینهها نخواهیم داشت.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت اگر بودجه نداشته باشد، چگونه میخواهد خدمترسانی کند، امیدوارم بیمهها هم دست از بدحسابی بردارند تا بیمارستانها دچار مشکل نشوند.
کریمی اظهارکرد: اکنون تعرفههای پزشکی به پاشنه آشیل تبدیل شده است که اگر اصلاح نشود، دچار معضل میشویم.
وی با اشاره به اینکه ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در ۲ سال اخیر به مراکز درمانی اضافه شده است، گفت: کل تختهای کشور از قبل و بعد از انقلاب ۱۶۰ هزار تخت است و در ۲ سال اخیر، ۱۰ درصد به کل تختهای بیمارستانی اضافه شده است؛ در حالی که ساخت و تجهیز هر تخت بیمارستانی هزینه بالایی دارد و اگر هیات امنای صرفهجویی ارزی نبود، بعید بود بتوانیم به این چابکی خدمترسانی کنیم.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: هیات امنای ارزی ۲ هزار تختای سی یو و ۳۰۰ دستگاه پیشرفته پزشکی به مجموعه درمان کشور اضافه کرده است و خیران سلامت با خیال راحت میتوانند با این هیات همکاری داشته و در این زمینه کمک کنند.
نظر شما