فقر |ثروت | آمریکای جنوبی |

بیداد فقر در آرژانتین / معیشت آرژانتینی ها به خطر افتاد

رژانتین یک کشور در آمریکای جنوبی است که پایتخت آن بوئنوس‌آیرس می‌باشد. این کشور به خاطر فوتبال، تانگو و پارلاوش و ارگانیکو معروف است. آرژانتین دارای طبیعت زیبا، کوهستان‌های اندرس و مناظر طبیعی متنوع است.غذاهای سنتی و خوراکی‌های محلی از جاذبه‌های اصلی این کشور هستند

بیداد فقر در آرژانتین / معیشت آرژانتینی ها به خطر افتاد

رژانتین یک کشور در آمریکای جنوبی است که پایتخت آن بوئنوس‌آیرس می‌باشد. این کشور به خاطر فوتبال در سراسر دنیا محبوب است. آرژانتین دارای طبیعت زیبا، کوهستان‌های اندرس و مناظر طبیعی متنوع است.غذاهای سنتی و خوراکی‌های محلی از جاذبه‌های اصلی این کشور هستند. اما بر اساس اطلاعات این کشور در فقر به سر می برد.

بر اساس داده‌های دولتی که روز چهارشنبه منتشر شد، حدود ۴۱.۷ درصد از آرژانتینی‌ها در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ در فقر به سر بردند، در حالی که این رقم قبلا ۴۰.۱ درصد بود. این رقم فاصله چندانی با رکورد ۴۲ درصد که در طول پاندمی کرونا مشاهده شد، ندارد و پیش بینی می‌شود با کاهش هزینه‌های دولت تحت اقدامات ریاضتی شدید، همچنان افزایش یابد.

 

افزایش نرخ تورم سالانه به بیش از ۲۷۶ درصد، باعث افزایش نرخ فقر شد که بر اساس هزینه یک سبد کالاهای خانگی و متوسط دستمزد محاسبه می‌شود.

طبق اعلام شرکت مشاوره اِمپیریا مستقر در بوئنوس آیرس، تا دسامبر سال ۲۰۲۳، هزینه کالاهای اساسی از درآمدها پیشی گرفت. چک‌های حقوق در دسامبر نسبت به نوامبر، ۱۱ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش درآمد ماهانه از زمان آغاز رصد آمار توسط دولت در ۲۹ سال گذشته است.

خاویر میلی از ۱۰ دسامبر که روی کار آمد، ارزش پول را ۵۴ درصد کاهش داد، نرخ بهره را پایین برد و اجازه داد مخارج عمومی به واسطه تورم، کاهش یابد. او به سبک اره برقی، تقریبا تمام کارهای عمومی را متوقف کرد، بودجه استانها را کاهش داد و به دنبال حذف ۷۰ هزار شغل دولتی است.

البته میلی در تلاش است تا از آرژانتینی‌های فقیر در برابر برخی از مشقات اقدامات ریاضتی محافظت کند. چند روز قبل از انتشار داده‌های فقر، دولت آرژانتین افزایش هزینه‌های جدید را برای برخی از رایج‌ترین برنامه‌های رفاهی تصویب کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اقتصاد آرژانتین در سه ماهه چهارم سال میلادی گذشته، ۱.۹ درصد کوچک شد و اقتصاددانان رشد منفی شدیدتر ۳.۵ درصدی را برای سال ۲۰۲۴ پیش بینی کرده اند.

 

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر