سرنوشت بورس تهران عوض شد
در هفته اخیر، روند خروج سرمایه از بورس تهران متوقف شد و در ۵ روز متوالی معاملاتی اردیبهشت ماه شاهد ورود پول حقیقی به بورس بودیم.
ورود و خروج سرمایه از بورس از اهمیت بسزایی برخوردار است. وقتی سرمایهگذاران به بورس وارد میشوند، ممکن است ارزش سهام افزایش یابد که باعث رشد بازار میشود، به همین ترتیب برعکس نیز ممکن است وقتی که سرمایهگذاران از بورس خارج میشوند، ارزش سهام کاهش یابد که این میتواند باعث کاهش قیمتها و نوسان در بازار شود.
در هفته اخیر روند جریان سرمایه در بورس تهران تغییر کرد. در نخستین روز هفته ۷۷۰ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد.
روز یکشنبه بار دیگر پول حقیقی وارد شد که رقم ورود ۲۶۱ میلیارد تومان بود. روز دوشنبه نیز ۴۲ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد. روز سهشنبه ۵۳ میلیارد تومان وارد شد.
در آخرین روز معاملاتی هفته پول حقیقی وارد شد و ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار ۱۳۶ میلیارد تومان بود.
در مجموع کل هفته هزار و ۲۶۲ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد و میانگین روزانه ورود پول حقیقی ۲۵۲ میلیارد تومان بود.
رکوردداران ورود و خروج پول حقیقی
روز شنبه نماد معاملاتی ثفارس بیشترین خروج پول حقیقی را داشت. پس از ثفارس، نمادهای فزر، آریا، شستا و ساروج در رتبههای بعدی بودند. در مقابل نمادهای فولاد، فملی، شپنا، وبملت و خودرو بیشترین ورود پول را داشتند.
روز یکشنبه نیز بیشترین خروج سرمایه به نماد خودرو تعلق داشت و خساپا، غگل، ارفع و تاپیکو در رتبههای بعدی بودند. در سوی دیگر، نمادهای خبهمن، شپنا، بوعلی، کرومیت و فولاد بیشترین ورود را داشتند. در روز دوشنبه نیز بیشترین خروج به شبندر، ثفارس، شپنا، آسیاتک و ختوقا اختصاص داشت و نمادهای کاما، واعتبار، کیا، تنوین و نوری بیشترین ورود پول را داشتند.
روز سهشنبه بیشترین خروج سرمایه به نماد فملی تعلق داشت و نمادهای خودرو، ثفارس، فولاد و شستا در ردههای بعدی بودند. بیشترین ورود پول نیز به خاهن، خزامیا، واعتبار، فاراک و خدیزل اختصاص داشت.
در آخرین روز هفته بیشترین خروج پول متعلق به نماد شستا بود. شبندر، فولاد و خساپا در رتبههای بعدی بودند و در سوی دیگر حگهر، فاراک، خاهن و فن افزار بیشترین تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی را داشتند.
نظر شما