ایران خودرو رسما تقدیم کروز شد

پس از کش و قوس‌های فراوان شرکت کروز، متهم یکی از بزرگترین پرونده‌های قاچاق کشور مالک ایران خودرو شد و سه صندلی از ۵ صندلی هیات مدیره به کروز تعلق گرفت.

ایران خودرو رسما تقدیم کروز شد

مجمع صاحبان سهام ایران‌خودرو عصر امروز با حضور ۴۳ درصد از سهامداران دارای حق رأی برگزار شد و رسمیت یافت. 
در این مجمع، صبا انرژی (سهامی خاص)، شرکت سرمایه‌گذاری گنجینه ایرانیان (سهامی عام)، شرکت بهینه‌ساز بهمن (سهامی خاص)، شرکت اعتبار آفرین (سهامی عام)، شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران (سهامی خاص) به عنوان اعضای اصلی هیئت‌مدیرۀ جدید معرفی شدند.
بنابراین ۳ کرسی از ۵ کرسی مجمع ایران‌خودرو به شرکت قطعه‌سازی کروز رسید.

جالب اینجاست که شرکت کروز هم اکنون متهم در یک پرونده قاچاق است. حال باید منتظر نشست و دید در نهایت چه زمانی قوه قضاییه می‌خواهد حکم نهایی شرکت کروز را درباره اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور صادر کند؛ پرونده اتهامات این شرکت از سال 1400 مفتوح است و تاکنون هیچ حکمی برای آن صادر نشده است.

 

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر