چالش‌های اجرای کامل همسان‌سازی حقوق از زبان بازنشستگان

دهها تن از بازنشستگان کارگری استان مازندران در نشستی با نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور مراتب نگرانی و اعتراض خود را به وضعیت معاش و مشکلات موجود وعدم توجه مسئولان ذیربط اعلام کردند.

چالش‌های اجرای کامل همسان‌سازی حقوق از زبان بازنشستگان

در این نشست سه ساعته که رئیس و تنی چند از اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان شهرستان ساری و نصرالله دریابیگی مسئول کانون بازنشستگان استان مازندران حضور داشتند؛ بازنشستگان کارگری کارخانه های مرکز استان به نحوه پرداخت وجوه همسان سازی و اجرای قرارداد مفاد بیمه تکمیلی درمان انتقاد کرده و خواستار واکنش مناسب مسئولان درقبال این نوع ترک فعل ها شدند.

عدم اجرای صحیح قانون الزام درمان رایگان ازسوی تامین اجتماعی نیز ازجمله مسائلی بود که مورد اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران قرار گرفت، آنان همچنین ضمن انتقاد از خروج تعداد قابل توجهی از داروها ازلیست اقلام مشمول حمایتی تامین اجتماعی، خواستار افزایش حقوق شان بر اساس مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی بودند.

در این نشست، نصرالله دریابیگی مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان و نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور گفت: صحبت های بر حق و مطالبات قانونی پیشکسوتان تولید را شنیدم و به مسئولان محترم انعکاس خواهم داد.

وی گفت: یکی از خواسته های مهم بازنشستگان عزیز اجرای صحیح و به موقع طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان است که با حمایت های دولت و مجلس و پیگیری های مجدانه تشکل های بازنشستگی و کانون عالی بازنشستگان و حمایت های مدیرعامل تامین اجتماعی اجرایی شده اما ضرورت دارد که دولت و مجلس و سازمان برنامه و بودجه بر عهد خود بمانند و از تداوم صحیح این طرح حمایت کنند.

بنابراین گزارش در نشست مشترک مدیران کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی؛ بیمه ای ودرمان تامین اجتماعی، مدیریت امور شعب بانک رفاه کارگران استان مازندران با مسئولان ۲۴ کانون استان، دغدغه ها و مشکلات پیش روی بازنشستگان تامین اجتماعی استان بررسی و بر تلاش کارگزاران دولت در استان مازندران برای رفع موانع و مشکلات تاکید گردید.

تیترکوتاه مدیا

انفجار مرگبار در کارخانه تولید مهمات ترکیه

منبع: ایلنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
پیشنهاد سردبیر