افزایش ۳۵ درصدی قیمت مواد غذایی قطعی شد

مجوز افزایش ۳۵ درصدی قیمت مواد غذایی صادر شد.

افزایش ۳۵ درصدی قیمت مواد غذایی قطعی شد

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به مجوز افزایش ۳۵ درصدی قیمت مواد غذایی در فرودگاه نسبت به بیرون، تأکید کرد که فروش آب معدنی با نرخ مصوب برای فروشندگان به‌صرفه نیست. وی دلیل تفاوت قیمت‌ها را هزینه‌های نگهداری، فاصله فرودگاه از تهران و قوانین گردشگری دانست و از الزام فروش آب معدنی در قراردادهای غرفه‌ها خبر داد.

سعید چلندری، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) درباره تفاوت قیمت مواد غذایی در کافه‌ها و فروشگاه‌های داخل فرودگاه امام با خارج از محیط فرودگاهی اظهار داشت: همه فرودگاه‌های دنیا را مورد بررسی قرار دهید در تمام فرودگاه‌ها این تفاوت قیمت وجود دارد، با اطلاع اعلام می‌کنم که قیمت یک بطری آب در فرودگاه استانبول ۷ برابر بیشتر از قیمت‌های بیرون از فرودگاه است. 

وی با بیان اینکه باید توجه داشت که فرودگاه امام فاصله ۷۰ کیلومتری از تهران دارد که در قیمت‌ها اثرگذار است، گفت: نظارت‌های بیش از حد برای کنترل قیمت‌ها در فرودگاه امام وجود دارد تنها درباره قیمت آب شاهد نظارت جدی تعزیرات هستیم. باید توجه داشت که نگهداشت آب معدنی فضای قابل توجهی را اشغال می‌کند و نیاز به یخچال بزرگی دارد و مسافران هم دائم در حال استفاده از آب معدنی هستند. حال از آنجایی که برای آب قیمت مصوب تعیین شده، برای فروشنده با این شرایط نگهداشت بطری‌های آب معدنی، فروش آب در فرودگاه امام توجیه اقتصادی ندارد. 

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ادامه داد: به این دلیل اکثر فروشگاه‌ها و کافه‌های فرودگاه امام از آوردن آب معدنی و فروش آن امتناع می‌کنند. از این رو فرودگاه امام در قراردادهای واگذاری غرفه‌ها فروش آب معدنی را تکلیف و الزامی کرده است، یعنی فروش آب معدنی شرط واگذاری غرفه به متقاضیان است. 

چلندری افزود: از سوی دیگر فرودگاه باید درآمدهای پایدار این مجموعه را ایجاد و ادامه دهد. نکته مهم این است که قوانین مرتبط با گردشگری این اجازه را داده است که غرفه‌های داخل فرودگاه تعرفه‌ها را تا ۳۵ درصد از قیمت‌های خارج از فرودگاه افزایش دهند. این تفاوت قیمت مجاز را در رستوران‌های داخل هتل و رستوران‌های خارج از فضای هتلی می‌بینیم و تنها مشمول فرودگاه نمی‌شود و البته قیمت همان غذا و وعده غذایی در فرودگاه کمتر از رستوران‌های هتل عرضه می‌شود. 

وی با بیان اینکه درباره قیمت‌های مواد غذایی در فرودگاه اغراق می‌شود، گفت: باید به این نکته هم توجه شود که در فضای فرودگاه امام برای مواد غذایی از برندهای معتبر استفاده می‌شود و همان برند خارج از محیط فرودگاهی گران‌تر عرضه می‌شود و اگر در فرودگاه بخواهند این غذا و اقلام خوراکی را با همان قیمت به فروش برسانند، مشمول جرایم تعزیراتی هم می‌شوند.

تیترکوتاه مدیا

روز اول نمایشگاه رنگ و رزین از قاب دوربین

منبع: ایلنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • افشین

    سلام من مهندس قطعه ساز که کمترین کسی می‌توانند قطعه هایی مثل بعضی از قطعه‌های جعبه برق هواپیما با آلیاژ و آنالیز خاص و هر چیزی که باعث این باشد که راحتر بتوان جلو دشمنان ایران عزیزمان بدرد چشمگیری بخورد .ولی با کنی مواد اولیه واقعا مواجه هستیم یعتی خرید آلمینیومی خاص با دلار و ساختن و طراحی با بهترین دستگاه‌های cnc اگر بتوانید قطعات ۱۷ تا ۷۰ کیلویی این فلز گران که واقعا حتی ۲ ماه شبانه روزی کار می‌کنیم با فقدان این محصول کاربردی مواجه هستیم ..اگر قطعه را در اختیار کارخانه )کارگاه فوق مهندسی بگذارید ما و برادرانمان ۳ تایی با هزینه کمتر در اختیار هواپیمایی مصارف عمده جنگی و...در اختیار میکرگزاریم ولی به هر حال نگرانی ما گران شدن مجدد دلار است و انشااله بایه برنامه واقعا سیاسی در برخورد با کشورهای صادر کننده باید قیمت‌ها را شکست نه به فکر گران‌تر شدن هر کالایی باشیم .مردم نمی‌توانند و واقعا در عذابن خواهشن با گرانی همه باید بجنگیم جنگ رودررو نه.از عقلمان این جهار سالو با این آقای ترامپ بیمار استفاده کنیم .ممنون

اخبار
پیشنهاد سردبیر