افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارمندان دولت در ۱۴۰۴ دروغ از آب در آمد
افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارمندان واقعیت دارد؟

امیر رهبر، فعال بازنشسته صندوق لشکری، با اشاره به انتشار جداولی درباره افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارمندان دارای ۵ فرزند و بیشتر، تأکید کرد که این محاسبات واقعی نیست و مبنای قانونی ندارد. وی توضیح داد که این جداول صرفاً برآورد اولیهای در زمان ابلاغ بخشنامه بودجه ۱۴۰۴ بوده و در حال حاضر قابلیت استناد ندارد.
رهبر گفت: در روزهای اخیر خبری مبنی بر افزایش حقوق کارمندان با حق عائلهمندی ۵ فرزند و بیشتر به صورت متوسط، تا ۴۵ درصد منتشر شده است که این افزایش و محاسبات و جداول چندان واقعی نیست و در رابطه با آن باید توضیحاتی داد.
وی افزود: این جداول صرفاً در زمان ابلاغ بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۴ و برای برآورد اولیه اعتبارات هزینهای دستگاههای اجرایی منتشر شده بود و در حال حاضر قابلیت استناد ندارد.
رهبر گفت: با توجه به اینکه حق عائلهمندی و اولاد تاکنون در قانون و مصوبات ضریب حقوق سالیانه، جزئی از مبلغ کل قرارداد یا حکم کارگزینی قلمداد شدهاند، عملاً مبالغ مربوط به حق عائلهمندی و اولاد برای حداقلبگیران، در همان حداقل دریافتی یعنی ۱۳ میلیون تومان ممزوج شده و با این اوصاف، حداقلبگیر دارای عائله و اولاد، همان حدود ۳۰ درصد افزایش را خواهد داشت.
امیر رهبر افزود: از طرفی در صورتی که کارمند، حداقلبگیر نباشد این افزایشهای حق عائلهمندی و اولاد به نسبت حقوق وی، شاید به ۲۵ درصد هم نرسد. ضمن اینکه یافتن کارمندی با ۵ اولاد و آنهم ۵ اولادی که شرایط دریافت حق اولاد را داشته باشند، واقعاً نادر است!
این فعال بازنشسته گفت: متاسفانه به نظر میرسد هدف از انتشار این جداول، تحتالشعاع قرار دادن افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای کارکنان دولت است. در حالیکه این افزایش ۲۰ درصدی نسبت به تورم بالای سال بسیار ناچیز است.
نظر شما