قیمت گذاری دستوری | بازار لاستیک
قیمتگذاری دستوری این بار گریبان بازار لاستیک را گرفت / مهار تورم با رشد تولید
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان رفع موانع فروش اینترنتی را از الزامات عرضه مستقیم لاستیک دانست و گفت: قیمتگذاری دستوری را قبول نداریم.
قیمتگذاری دستوری به طور کلی به معنی تعیین قیمت توسط دولت برای کالاها و خدمات است. در بازار لاستیک، اعمال قیمتگذاری دستوری میتواند تبعات مختلفی داشته باشد.
نخستین تبعاتی که ممکن است در نظر گرفته شود، کاهش تولید و عرضه لاستیک در بازار است. دومین مورد میتواند افزایش قیمتهای سایر کالاها باشد. زیرا تولیدکنندگان ممکن است به دلیل قیمت پایین تری که برای لاستیک تعیین شده است، تمایل به تولید کمتر داشته باشند. سومین بحث میتواند افزایش تقاضای مصرفکنندگان برای لاستیک باشد. زیرا با تعیین قیمت پایین تر توسط دولت، مصرفکنندگان ممکن است به دلیل قیمت مناسبتر، تمایل بیشتری به خرید لاستیک داشته باشند.
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان رفع موانع فروش اینترنتی را از الزامات عرضه مستقیم لاستیک دانست و گفت: قیمتگذاری دستوری را قبول نداریم و به دنبال این هستیم که قیمتها بر اساس عرضه و تقاضا تعیین شود.
حسین فرهیدزاده، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان حمایت، امروز (پنجشنبه) به همراه جمعی از معاونان و مدیران این سازمان از بخشهای مختلف پالایشگاه نفت پارس و خط تولید یکی از تولیدکنندگان لاستیک بازدید کرد.
فرهیدزاده در بازدید از پالایشگاه نفت با تاکید بر مسائل دانشبنیان، اضافه کردن پروژههای دانشبنیان به مجوز بهرهبرداری با توجه به موجود بودن پایلوت محصولات دانشبنیان و افزایش ظرفیت تولید، گفت: تسهیل در عرضه محصولات از طریق پلتفرمها جهت دسترسی آسان، سریع و منطبق با قیمتهای مورد تایید از دیگر اقدامات موثری است که باید مورد توجه خاص تولیدکنندگان باشد.
این مقام مسئول همچنین در بازدید از یک کارخانه تولید لاستیک کشور اظهار کرد: قیمتگذاری دستوری را قبول نداریم و به دنبال این هستیم که قیمتها بر اساس عرضه و تقاضا تعیین شود.
وی با بیان اینکه در حوزه تایر و لاستیک باید هم تولید مورد توجه باشد و هم مصرفکننده دیده شود، گفت: معتقدیم تنها راه مهار تورم، رشد تولید است و اینکه همه حقوق مصرفکنندگان رعایت شود. بر اساس دستور وزیر صمت مقرر شده ضمن بازدید و حضور در خطوط تولید لاستیک، بهترین روشها را برای نحوه محاسبه قیمت تمام شده، تسریع در دسترسی مشتریان به محصول و سیستمهای عرضه این محصول به بازار را مورد بررسی قرار دهیم.
معاون وزیر صمت همچنین رفع موانع فروش اینترنتی را از الزامات عرضه مستقیم لاستیک دانست و ابراز امیدواری کرد با افزایش تولید و عرضه مناسب به توزیعکنندگان این محصول، بازار به ثبات و آرامش برسد.
نظر شما