راهنمای انتخاب تیلر کشاورزی با قدرت موتور مناسب
نوع سوخت مصرفی در قدرت موتور تیلر کشاورزی نقش دارد. برای دریافت راهنمای انتخاب تیلر کشاورزی با قدرت موتور مناسب کلیک کنید.
قدرت موتور نقشی پررنگ در عملکرد تیلر دارد
امروزه با پیشرفته فناوری و صنعت ساخت ماشینهای کشاورزی از انواع تیلر میتوان برای کشت و پرورش محصولات کشاورزی استفاده کرد. زمینهای زراعی از نظر جنس خاک، مساحت و نوع محصول تحت کشت با یکدیگر متفاوت هستند، به همین دلیل تیلرهای کشاورزی با میزان قدرت متفاوتی تولید میشوند. در این مطلب از سایت کوهستان به نکات راهنمای انتخاب تیلر کشاورزی با قدرت موتور مناسب میپردازیم.
تیلر کشاورزی چیست؟
تیلر یکی از ماشینهای پرکاربرد کشاورزی است و کاربردی مشابه با تراکتور کشاورزی دارد. ابعاد تیلر در مقایسه با تراکتور کوچکتر است و میتواند انواع فعالیتهای کاشت، داشت و برداشت را انجام دهد. تیلرها دارای ویژگیهای مثبت متعددی در مقایسه با تراکتور هستند که آنها را به انتخابی مناسب برای اجرای امور کشاورزی تبدیل میکنند.
برخی از ویژگیهای مثبت تیلر کشاورزی عبارتند از:
- قیمت مناسب
- امکان تعمیر و نگهداری آسان
- امکان اتصال ادوات و ابزارهای مختلف به آن
- قابلیت حمل آسان
- اشغال فضای کم
- ایجاد صدا و لرزش کم
انواع تیلر کشاورزی بر اساس نوع موتور
اولین مسئلهای که در راهنمای انتخاب تیلر کشاورزی باقدرت موتور مناسب به آن پرداخته میشود، نوع موتور تیلر است. تقسیمبندی انواع تیلر کشاورزی باتوجهبه نوع سوخت و نحوه عملکرد موتور انجام میشود. در ادامه انواع تیلر کشاورزی بر اساس نوع موتور را بررسی میکنیم.
تیلر با موتور بنزینی
بنزین یکی از پرمصرفترین سوختها در جهان است به همین دلیل انواع تیلر کشاورزی موتورهای بنزینی ساخته میشوند. این دسته از تیلرهای کشاورزی قدرت مناسبی دارند و میتوان با آنها انواع امور کشاورزی را انجام داد.
انواع موتور بنزینی مورداستفاده در تیلر کشاورزی عبارتاند از:
- موتور دوزمانه: این نوع موتورهای بنزینی وزن کمی دارند و میتوان آنها را بهآسانی جابهجا کرد. تیلرهای دارای موتور دوزمانه برای انجام کارهای سبک کشاورزی مانند شخمزدن زمینهای نرم مناسب هستند
- موتور چهارزمانه: تیلر با موتور چهارزمانه قدرت بیشتری نسبت به مدل دوزمانه دارد و برای انجام امور سنگینتر مانند شخم زدن زمینهای زراعی بزرگ و سفت مورد استفاده قرار میگیرد.
تیلر با موتور دیزلی
یکی از بهترین گزینهها برای انتخاب تیلر کشاورزی با قدرت موتور مناسب، تیلرهای دیزلی هستند. این دسته از تیلرها برای کارهای سنگین و در زمینهای کشاورزی بزرگ استفاده میشوند. موتورهای دیزلی مزایای متعددی دارند و سوخت مورداستفاده آنها از قیمت مناسبتری نسبت به بنزین برخوردار است.
برخی از مزایای تیلر کشاورزی با موتور دیزلی عبارتاند از:
- راندمان بالا
- مصرف سوخت بهینه
- قدرت بالا در اجرای امور کشاورزی
- استفاده بدون مشکل در مدتزمان طولانی
تیلر کشاورزی برقی
موتور تیلرهای کشاورزی برقی با استفاده از جریان ایجاد شده توسط یک باطری بزرگ کار میکند. این نوع تیلرها به طور معمول برای کارهای سبک و در زمینهای زراعی کوچک مورداستفاده قرار میگیرند. تیلرهای برقی قدرت چندان زیادی ندارند؛ اما گزینهای مناسب برای دوستداران محیطزیست به شمار میروند.
برخی از مزایای استفاده از تیلر برقی عبارتاند از:
- جلوگیری از تولید گازهای آلاینده
- بیسروصدا بودن
- حمایت از محیطزیست
- امکان شارژ با استفاده از برق شهری
تیلرهای هیبریدی
قدرتمندترین انتخاب تیلر کشاورزی باقدرت موتور مناسب، تیلرهای هیبریدی هستند. این نوع از ماشینهای کشاورزی از سیستمی تلفیقی استفاده میکنند که از انرژی الکتریکی در کنار قدرت موتور دیزلی یا بنزینی بهره میبرد.
برخی از ویژگیهای تیلر هیبریدی عبارتاند از:
- راندمان بالا
- قدرت بالا و امکان استفاده برای شخمزدن زمینهای وسیع
- حمایت از محیطزیست
- امکان استفاده در مدتزمانهای طولانی
در هنگام انتخاب تیلر کشاورزی باقدرت موتور مناسب به چه نکاتی باید توجه کرد؟
میزان قدرت موتور تیلر کشاورزی باتوجهبه عوامل مختلفی تعیین میشود. هر کدام از این عوامل میتوانند تأثیری مستقیم بر نحوه کارکرد و راندمان تیلر کشاورزی داشته باشند. در ادامه نکات راهنمای انتخاب تیلر کشاورزی باقدرت موتور مناسب را بررسی میکنیم.
حجم موتور تیلر
موتورهای دیزلی و بنزینی مورداستفاده برای ساخت تیلر کشاورزی، دارای میزان مشخصی از حجم موتور هستند. حجم موتور که معمولاً بهصورت یک عدد و با واحد سیسی تعیین میشود، تأثیری مستقیم بر میزان قدرت این ماشین کشاورزی دارد. هرچه حجم موتور تیلر بیشتر باشد، قدرت آن نیز بیشتر خواهد بود.
نوع سوخت مصرفی
نوع سوخت مصرفی در انتخاب تیلر کشاورزی باقدرت مناسب نقش دارد. از سوختهای مختلفی مانند بنزین و گازوئیل میتوان مناسب با نوع موتور تیلر استفاده کرد. به طور معمول موتورهای دیزلی قدرت بیشتری نسبت به موتورهای بنزینی دارند. البته دقت کنید که تیلرهای جدید از سیستم هیبریدی بهره میبرند که قدرت سوخت را با نیروی الکتریکی باطری ترکیب میکند.
سیلندرهای موتور
تیلرهای کشاورزی غیر برقی با استفاده از سیستمهای احتراقی کار میکنند. در این سیستم با احتراق سوخت، پیستونها درون سیلندر به حرکت در میآیند و نیوی محرک لازم برای حرکت تیلر ایجاد میشود. هرچه تعداد سیلندرهای تیلر کشاورزی بیشتر باشد، قدرت آن نیز بیشتر خواهد بود.
نوع خنککننده موتور
یکی دیگر از نکات اصلی در راهنمای انتخاب تیلر کشاورزی باقدرت مناسب، توجه به سیستم خنککننده آن است. تیلرهای کشاورزی برای اجرای فعالیتهای سنگین طراحی شدهاند و به همین علت موتور آنها بسیار داغ میشود. سیستم خنککننده موتور تیلر میتواند با کاهش دمای موتور، راندمان آن را افزایش دهد.
طراحی موتور تیلر کشاورزی
موتورهای مختلفی در تولید انواع تیلرهای کشاورزی مورداستفاده قرار میگیرند. در هنگام انتخاب تیلر کشاورزی باید به طراحی موتور آن توجه کنید تا خروجی نهایی موتور با نیاز شما مطابقت داشته باشد. نوع پیستونها، نحوه عملکرد کاربراتور و جنس اجزای موتور از جمله مواردی هستند که باید به آنها توجه کنید.
سایت کوهستان؛ معتبرترین مرجع برای خرید تیلر کشاورزی باقدرت مناسب
مجموعه کوهستان یکی از برترین توزیعکنندگان انواع ماشینآلات کشاورزی در ایران است. ما در این مجموعه انواع ماشینهای کشاورزی از جمله تیلر و تراکتور را با قیمت رقابتی به مشتریان خود عرضه میکنیم. محصولات موجود در سایت ما همگی ساخته شده توسط برندهای معروف هستند و میتوان از آنها در اقلیمهای مختلف استفاده کرد. شما میتوانید برای دریافت مشاوره و خرید انواع تیلر کشاورزی با متخصصان ما در مجموعه کوهستان تماس بگیرید.
سؤالات متداول
در زمینهای کشاورزی ناهموار از کدام نوع تیلر استفاده کنیم؟
در زمینهای سفت و ناهموار بهتر است از تیلرهای دیزلی استفاده کنید؛ زیرا آنها قدرت بالایی دارند و میتوانند بدون مشکل به شما در اجرای امور کشاورزی کمک کنند.
تیلر بنزینی بهتر است یا تیلر برقی؟
تیلرهایی که از برق استفاده میکنند، قدرت کمتری نسبت به تیلرهای بنزینی دارند و برای استفاده در کوتاهمدت مناسب هستند؛ به همین دلیل بسیاری از افراد تیلرهای بنزینی قدرتمند را به آنها ترجیح میدهند.
آیا کیفیت سوخت در قدرت موتور تیلر نقش دارد؟
بله؛ اگر سوخت مورداستفاده در موتور تیلر باکیفیت باشد، راندمان تیلر بالا میرود و میتوان از آن برای فعالیتهای سنگینتر استفاده کرد.
نظر شما