خبر مهم صیدی برای بورس بازها
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: اولویت این سازمان، حفظ ثبات، آرامش و مدیریت ریسکهای بازار است و در حال حاضر تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست.
![خبر مهم صیدی برای بورس بازها](https://cdn.titrekootah.ir/thumbnail/gcBubqCNbA6b/thcIWBsskibWtGi05U8Jw_OsoV0LwhTn8CMvp_6uEZREJTOH4loqm0BBRG-3h6-_KIxmZZ5vIxGL_aYSR-VrBGY5vO6fQn74/%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3.jpg)
حجتاله صیدی - معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی - در رابطه با آخرین وضعیت دامنه نوسان بورس، اظهار کرد: در حال حاضر تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست.
او با بیان اینکه موارد مهمتری از دامنه نوسان در دستور کار این سازمان است، گفت: اکنون حفظ ثبات و آرامش و همچنین کنترل ریسک بازار سهام، از مهمترین مسائلی است که برای آن برنامهریزی و هدف داریم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید بر اینکه سازمان بورس در صدد مدیریت ریسکهای سیاسی و محیطی بازار سرمایه است، اظهار امیدواری کرد بعد از اینکه بازار رونق بیشتری پیدا کرد و به ثبات رسید، دامنه نوسان را بررسی و راجع به آن تصمیمگیری کنیم.
نظر شما