پیش بینی مهم از بورس امروز (۲۷ اردیبهشت)

ناظران یکی از علل رشد کوتاه شاخص‌ها را در پیش بودن تعطیلات و ریسک اخبار سیاسی در روزهای تعطیل می‌دانند.

پیش بینی مهم از بورس امروز (۲۷ اردیبهشت)

برای  پیش بینی  بورس  امروز  –چهارشنبه 27 اردیبهشت- به روند  بازار سهام  در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. در روز دوشنبه  شاخص کل بورس  15 هزار و 468 واحد رشد کرد و به رقم 2 میلیون و 301 هزار و 371 واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز 3 هزار و 837 واحد بالا آمد و در رقم 752 هزار و 441 واحد ایستاد.  شاخص کل  فرابورس 209 واحد رشد کرد و به رقم 28 هزار و 690 واحد رسید.  شاخص هم وزن  فرابورس نیز افزایش هزار و 54 واحدی داشت و به سطح 136 هزار و 203 واحد رسید. 

در پایان معاملات ‌روز دو‌شنبه، 389 نماد رشد قیمت و 273 نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، 59 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 41 درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز دو‌شنبه در بورس شرکت داروسازی  کوثر  (دکوثر)، شرکت سیمان خوزستان (سخوز) و شرکت نیرو ترانس (بنیرو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در  فرابورس  نیز شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر)، شرکت زرین معدن آسیا (فزرین) و شرکت صنایع  فولاد  آلیاژی یزد (فولای) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

 

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای حفاری (شرکت حفاری شمال)، وتوشه (شرکت سرمایه گذاری پارس توشه) و رتاپ (شرکت  تجارت الکترونیک  پارسیان) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)، شرکت عمران و توسعه شاهد (ثعمرا) و شرکت سیمان لار سبزوار (سبزوا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، 121 نماد صف خرید داشتند و 88 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 76 درصدی نسبت به روز قبل به 680 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش 7 درصدی به 424 میلیارد تومان رسید.

 

پیش بینی بورس امروز

معامله‌گران در شرایطی به استقبال آخرین روز معاملاتی هفته می‌روند که در دو روز معاملاتی قبل شاخص‌ها رشد کردند. با این حال روز دوشنبه شاخص کل تنها 15 هزار واحد بالا آمد و یک بار دیگر شاهد خروج  پول حقیقی  بودیم. 

روز دوشنبه نمادهای وامید، میدکو، شتران، حکشتی، وبملت،  شبندر  و  فملی  بیشترین نقش را در رشد شاخص داشتند. در مقابل، همراه، اپال و  خساپا  مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند. 

تعداد نمادهای سبزپوش در معاملات دوشنبه بیشتر از قرمزها بود اما نسبت این دو بخش صعودی و نزولی بازار 59 به 41 درصد بود. بنابراین شاخص هم وزن نیز تنها نیم درصد رشد کرد. به علاوه،  ارزش معاملات  خرد نیز کاهش پیدا کرد و با افت 18 درصدی، به رقم 14 هزار و 300 میلیارد تومان رسید. 

اما پس از یک روز وقفه، روز دوشنبه بار دیگر شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و 139 میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار خارج شد. دیروز نمادهای خساپا،  شپنا  و وبصادر بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

بدین ترتیب شاخص توانست به کانال 2.3 میلیونی برگردد اما رشد کم رمقی را ثبت کند. ناظران یکی از علل رشد کوتاه شاخص‌ها را در پیش بودن تعطیلات و ریسک اخبار سیاسی در روزهای تعطیل می‌دانند. برخی نیز با توجه به افت ارزش معاملات خرد، معتقدند بخشی از معامله گران منتظرند که روند بازار مشخص شود و فعلا دست از معامله کشیده‌اند. با این حال به نظر می‌رسد بازار در وضعیت ثبات مثبت قرار دارد. ممکن است امروز نیز شاهد رکود نسبی معاملات باشیم، اما برای پی‌گیری روند بازار باید در انتظار هفته آتی بمانیم.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر