دست ابر بدهکاران مالیاتی رو شد / واریز ۲۵۰ هزار میلیارد ریال به خزانه
مدیرکل مبارزه با فرارمالیاتی تهران با اشاره به ارجاع پروندههای ابر بدهکاران صنعت نفت کشور به سازمان امور مالیاتی برای دریافت مطالبات معوق دولتی اظهار داشت: بیش از ۶۱۰ هزار میلیارد ریال از حقوق عامه شناسایی و روند عملیات اجرایی و وصول آن آغاز شده است.
فرار مالیاتی به عملیات غیرقانونی یا نادرست برای کاهش یا اجتناب از پرداخت مالیات توسط افراد یا شرکتها اطلاق میشود. این عملیات ممکن است شامل اظهار دستمزد کمتر از واقعی، استفاده از کلاهبرداری مالیاتی، انتقال داراییها به کشورهای با مالیات کمتر، یا استفاده از شکلهای مختلفی از ترفیعات و حفاظتهای مالیاتی باشد. فرار مالیاتی منجر به از دست رفتن منابع مالی برای دولت و ممکن است باعث کاهش منابع برای خدمات عمومی مانند بهداشت و تحصیلات شود. این عملیات به عنوان یک فعالیت غیرقانونی در بسیاری از کشورها شناخته میشود و ممکن است تحت تعقیب قانونی قرار گیرد.
مدیرکل مبارزه با فرارمالیاتی تهران با اشاره به مسدود شدن ۶ هزار حساب بانکی، از وصول ۲۵۰ هزار میلیارد ریال معوقات ابر بدهکاران مالیاتی در راستای مبارزه با فرار مالیاتی خبر داد. کامران منصور، مدیرکل مبارزه با فرار مالیاتی تهران با بیان اینکه ابر بدهکاران شناسایی شده در این عملیات، شامل بیش از ۹۰ شخصیت حقوقی اعم از شرکتهای فولادی، پتروشیمی و سیمانی هستند، تصریح کرد: با انجام اقدامات گسترده اجرایی و براساس احکام قانون محاسبات عمومی کشور و مقررات اجرایی قانون مالیاتهای مستقیم، از ابتدای مهرماه مبلغ ۲۵۰ هزار میلیارد ریال وصول و جهت پرداخت تعهدات این شرکتها به بیتالمال، به حساب خزانه واریز شد.
مدیرکل مبارزه با فرارمالیاتی تهران با اشاره به ارجاع پروندههای ابر بدهکاران صنعت نفت کشور به سازمان امور مالیاتی برای دریافت مطالبات معوق دولتی اظهار داشت: بیش از ۶۱۰ هزار میلیارد ریال از حقوق عامه شناسایی و روند عملیات اجرایی و وصول آن آغاز شده است.
منصور با بیان اینکه این شرکتها در اکثر بانکها دارای حسابهای متعدد اعم از ریالی، ارزی و سپرده بلندمدت هستند، افزود: برای وصول مطالبات بیتالمال، گردش حسابهای بانکی و منابع مالی این شرکتها شناسایی شده و به صورت همزمان نزدیک به ۶ هزار حساب بانکی متعلق به این شرکتها با اخذ احکام نمایندگی دادگستری مسدود شده است.
مدیرکل مبارزه با فرارمالیاتی تهران در ادامه گفت: شناسایی گردش حسابهای بانکی و تأمین منابع مالی این شرکتها در حالی صورت گرفت که برخی بانکهای عامل با افتتاح حسابهای آفلاین و ویژه مانع رصد تراکنشها و جابجایی وجوه شده بودند.
وی در پایان با بیان اینکه این سازمان در راستای تدابیر دولت سیزدهم با جدیت به دنبال اخذ مانده مطالبات است، خاطرنشان کرد: برابر قانون بودجه سال ۱۴۰۲ جزء (ز) بند(۷) قسمت (الف) تبصره ۱۴، مبالغ مذکور به تأمین منابع سازمان هدفمندسازی از جمله پرداخت مطالبات گندمکاران و کلزاکاران تخصیص یافت.
نظر شما