برگزاری نشست امنیت غذایی از مزرعه تا سفره
نشست امنیت غذایی از مزرعه تا سفره در خلال نمایشگاه ایران آگروفود برگزار شد.

در دومین روز از سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی ایران آگروفود، نشست تخصصی با عنوان "امنیت غذایی از مزرعه تا سفره" برگزار شد.
در این نشست با حضور کارشناسان، مسئولان و فعالان حوزه کشاورزی و صنایع غذایی، به بررسی چالشها و راهکارهای ارتقای امنیت غذایی در ایران پرداخته شد.
در این جلسه موضوعاتی از قبیل راهکارهای ارتقای سلامت و کیفیت محصولات کشاورزی، نقش نظارت و کنترل در زنجیره تولید مواد غذایی، فناوریهای نوین برای حفظ سلامت مواد غذایی، آموزش و ارتقای آگاهی مصرف کنندگان، قوانین و مقررات مربوط به امنیت غذایی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است این نشست با هدف تبادل نظر و ارائه راهکارهای عملی برای ارتقای سطح ایمنی مواد غذایی در ایران برگزار شد.
نظر شما