ایران پلکس ۲۰۲۴ آغاز به کار کرد

بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته افتتاح شد.

ایران پلکس ۲۰۲۴ آغاز به کار کرد

مراسم افتتاح بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته، امروز شنبه ۳۰ تیر ماه با حضور روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، محمد علی نیک‌ بخت وزیر جهاد کشاورزی و محمد جواد عسکری نماینده مردم داراب و رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، روسای اتحادیه ها و انجمن های این صنعت و جمعی از متخصصان و علاقه مندان به این حوزه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

ایران پلکس ۱۴۰۳ امسال با شعار "خوراک دام، محور توسعه" و رویکردی تحول‌‌گرایانه با بیش از ۳۰ تغییر بنیادین در ساختار اجرایی، کلید خواهد خورد.

بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی و خارجی از امروز تا ۲ مرداد آخرین دستاوردها و خدمات خود در زمینه های داروهای دامپزشکی، واکسن، ضدعفونی کننده، مکمل و کنسانتره، آزمایشگاه و تجهیزات، خوراک دام و طیور و افزودنی ها، مکمل های دام و طیور، تجهیزات، لوازم مرغداری، ماشین آلات دامپروری، ماشین آلات صنعتی و کشتارگاهی،تجهیزات گرمایشی و سرمایشی را در سالن های نمایشگاهی ۳۱-۳۵- ۳۸- A۳۸- ۳۸b- ۴۰- ۴۱- ۴۴ و فضای باز در معرض دید بازدیدکنندگان، فعالان و علاقه مندان به این حوزه قرار خواهند داد.

نگاهی نو به برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته

مجید موافق قدیری گفت: سعی ما بر این بوده است که در بیست و سومین دوره برگزاری نمایشگاه دام و طیور، کاستی‌های این نمایشگاه در سال‌های گذشته را برطرف کنیم و به همین جهت شورای سیاست‌گذاری متشکل از بخش دولتی و خصوصی را تشکیل داده‌ایم.

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران و رئیس شورای سیاست‌گذاری بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته ایران، با اشاره به آغاز بیست‌وسومین نمایشگاه دام، طیور و صنایع وابسته، از روز شنبه ۳۰ تیرماه ساعت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران جزییات برگزاری این نمایشگاه را توضیح داد.

موافق قدیری در خصوص تفاوت این دوره از نمایشگاه دام و طیور نسبت به سال‌های گذشته گفت: این دوره از نمایشگاه دام، طیور و صنایع وابسته ایران نسبت به سال‌های گذشته تفاوت‌های بسیاری دارد. سعی ما بر این بوده است که در بیست و سومین دوره برگزاری نمایشگاه دام و طیور، کاستی‌های این نمایشگاه در سال‌های گذشته را برطرف کنیم و به همین جهت شورای سیاست‌گذاری متشکل از بخش دولتی و خصوصی را تشکیل داده‌ایم. در این شورا تمام تلاش ما بر این بود که مواردی که منجر به رفع چالش‌ها و بهبود روند برگزاری نمایشگاه دام و طیور می‌شوند را بررسی و‌ رفع کنیم. تقریبا تمام تشکل‌های مطرح در صنعت دام و طیور و آبزیان در این شورا حضور داشتند.

وی در ادامه افزود: در بیست و سومین دوره نمایشگاه دام و طیور سه محور مد نظر شورای سیاست‌گذاری بوده است. این محورها شامل توسعه و ترویج مصرف خوراک آماده دام، طیور و آبزیان؛ ارتقا کیفی محصولات با هدف مدیریت مدنی و صنفی در امر تولید و تلاش در ارتقا شناخت و باور جامعه از نقش صنعت دام، طیور و آبزیان در توسعه فراگیر هستند. تلاش ما بر این بوده که این محورها حول محور شعار سال که توسط مقام معظم رهبری اعلام گردیده پرداخته شود.

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران در رابطه با اولویت‌های مد نظر در بیست و سومین نمایشگاه دام و طیور بیان کرد: چند اولویت مهم برای این دوره از نمایشگاه دام و طیور در نظر داریم. این اهداف شامل افزایش نقش صنعت دام، طیور و آبزیان در تولید، اشتغال و درآمد ملی، توسعه و ترویج تجهیزات نوین و استفاده از هوش مصنوعی در حوزه مکمل، کنسانتره و خوراک دام، استفاده و انتقال تجربیات عملی و علمی دست اندرکاران و روزآمد بودن آن برای رسیدن به اهداف برنامه هفتم پیشرفت، ارائه دستاوردها و اطلاعات در قالب‌های خلاقانه و روش‌های نوین هستند.

عضو هییت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه هر کدام از روزهای این دوره از برگزاری نمایشگاه دام، طیور و صنایع وابسته به نام خاصی نامگذاری شده است، عنوان کرد: این تصمیم جزو سیاست‌های خوب شورا بوده و در همین راستا روز اول را به عنوان روز فناوری‌ها و فناوری‌های نوین، روز دوم به نام صادرات و توسعه پایدار، روز سوم امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه و روز چهارم رونق تولید و اشتغالزایی نامگذاری شده‌اند.

موافق قدیری در خصوص پنل‌های تخصصی این دوره از نمایشگاه گفت: یکی دیگر از مواردی که در این دوره از نمایشگاه دام و طیور پر رنگ تر بوده، برگزاری چهار پنل تخصصی است این پنل‌ها با عنوان‌های «توسعه صنعت گاو شیری، فرصت یا تهدید»، «سیاست‌های گسترش تولید زنجیره‌ای گوشت مرغ»، «افزایش بهره‌وری با بهره‌مندی از فناوری کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان» و «چالش‌های تامین مالی در صنعت دام، طیور و آبزیان» برگزار خواهد شد و در هر پنل اساتید، متخصصان، فعالان و متولیان حوزه‌های مربوطه به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود برای تبیین موضوع خواهند پرداخت. بیست و نه کارگاه آموزشی و سمینار به عنوان برنامه‌های جانبی در این دوره از نمایشگاه دام و طیور برگزار می‌شود.علاوه بر این، ۹ سفیر از کشورهایی که روابط تجاری خوبی با آنها داریم در این نمایشگاه حضور و بازدید خواهند داشت.

حسین جعفری
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار