رقابت عسل با آنتی بیوتیک

با ادامه افزایش عفونت‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک، متخصصان در جست‌وجوی دارو‌های ضدمیکروبی جایگزین، به خواص درمانی طبیعی عسل پرداخته‌اند.

رقابت عسل با آنتی بیوتیک

به گزارش تیترکوتاه، سال ۲۰۱۹ در سراسر جهان، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در نتیجه عفونت‌های باکتریایی مقاوم به آنتی‌بیوتیک جان خود را از دست دادند.

مقاومت فزاینده باکتری‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها به منزله تهدید بازگشت به دوران قبل از آنتی‌بیوتیک است که برای سلامت و امنیت جهانی تهدیدی بزرگ به شمار می‌رود.

پروفسور "لبیلی" از دانشکده داروسازی دانشگاه کاردیف گفت: ما باکتری‌هایی را می‌بینیم که تکامل یافته‌اند، تقریبا به همه آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم‌اند و به مرحله‌ای می‌رسیم که دستمان خالی است.

این استاد دانشگاه افزود: تحقیقات دانشگاه در مورد عسل تلاشی برای بازگشت به درمان‌های سنتی است تا ببینیم آیا می‌توانیم از اجدادمان بیاموزیم یا خیر.

عسل حاوی آنتی‌بیوتیک است و قرن‌ها است که به عنوان یک درمان طبیعی برای مبارزه با انواع بیماری‌ها و درمان زخم‌ها استفاده می‌شود.

عسل همچنین مواد شیمیایی گیاهی ضدمیکروبی دارد که برای تولید دارو‌هایی برای درمان عفونت‌های میکروبی منبعی غنی از سرب به حساب می‌آید.

متخصصان دانشگاه کاردیف در تلاش‌ هستند این ترکیب‌های ضدمیکروبی را بیابند و آن‌ها را جداسازی کنند. آنان برای این کار از عسل به عنوان ابزار کشف دارو استفاده می‌کنند تا بینند آیا زنبور‌ها به طرف گیاهی که آنتی‌بیوتیک دارد می‌روند یا خیر. وقتی که گیاه را کشف کردند، می‌توانند ترکیب‌های آن را بررسی کنند.

 

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر