نحوه نگهداری آبغوره

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص نحوه نگهداری آبغوره برای اینکه فاسد نشود، نکاتی را متذکر شد.

نحوه نگهداری آبغوره

غزاله اسلامیان اظهار کرد: رنگ سبز غوره به دلیل وجود رنگدانه کلروفیل است، وقتی غوره در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد و به انگور تبدیل می‌شود، کلروفیل با رنگدانه‌های کاروتئوئید یا آنتوسیانین جایگزین می‌شود، به همین دلیل وقتی آبغوره را در معرض نور خورشید قرار می‌دهیم تغییر رنگ می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: اگر آبغوره را داخل ظرف پلاستیکی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهیم دما و نور باعث آزاد شدن بیشتر فتالات‌هات و عنصر(Sb)Antimony از بطری به داخل آبغوره می‌شود که خطرات زیادی را متوجه سلامت بدن می‌کند.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان اینکه نور خورشید باعث کاهش مقدار ویتامین C موجود در آبغوره می‌شود تاکید کرد: بهترین روش نگهداری آبغوره، استفاده از ظروف شیشه‌ای کوچک و داخل یخچال است.

اسلامیان توضیح داد: غوره‌ها را تمیز بشویید، بین یک تا دو روز اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند و بعد از آبگیری پاستوریزه کرده و ظرف شیشه‌ای را هم داخل آبجوش به صورت افقی بجوشانید تا استریل شده و از کپک زدن آبغوره جلوگیری شود. در نهایت در شیشه‌ها را به طور کامل ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: مهر
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت تیتر کوتاه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت تیتر کوتاه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    پیشنهاد سردبیر