معلم خصوصی | تدریس خصوصی
نگذاریم این پول به فرهنگیان برسد / حقشان نیست
به جای دادن پول به معلم خصوصی، بهتر است برای دانش اموز خودمان برنامه ریزی تحصیلی داشته باشیم.
سوالی که ممکن است بسیاری از پدر و مادرها از خود بپرسند این است که معلم خصوصی باری دانش آموز خود بگیریم یا نه؟ آیا اگر تدریس خصوصی نباشد، کودک یا نوجوان ما درس نخواهد خواند؟ اصلا معلم خصوصی چه تاثیری بر درس دارد؟ اگر این سوالات ذهن شما را هم درگیر کرده حتما باید تا آخر این مقاله همراه تیتر کوتاه باشید:
برای اینکه بدانید به معلم خصوصی برای درس نیاز دارید یا نه اول باید به سطح و مهارت خود در آن درس ها نگاه کنید. اگر دانش آموزی دارید که در یادگیری مفاهیم اولیه دروس مشکل داشته و نمی تواند با دروس ارتباط برقرار کند قطعا نیازمند به آموزش اضافه است. البته این شامل اغلب افراد نمی شود و تعداد کمی از محصلان در یادگیری مفاهیم ممکن است ضعف داشته باشند.
تاثیر معلم خصوصی در کنکور کمی متفاوت است. در کنکور تست های تخصصی از یک مبحث مورد توجه قرار می گیرد و دانش آموز برای حل کردن آنها نیاز دارد که مفاهیم را به صورت تستی و کامل یاد گیرد.
در این شرایط او باید یا برای تستی خواندن کل کتاب و با برای مباحثی که در آن مهارت ندارد اقدام کند، که آموزش تخصصی ببینید.
حالا بعضی از دانش آموزان هستند که با معلم تاثیرپذیری بالایی دارند و برخی نیز هستند که آموزش مفاهیمی که نمی دانند
را با کلیپ ها و پکیج های آموزشی جایگزین می کنند. این ها همه زمانی اتفاق می افتد که فرد به خوبی خودش را بشناسد و متوجه باشد با کدام روش آموزش، بهتر متوجه مباحث می شود.
چه نوع افرادی نیاز به معلم خصوصی دارند؟
نوع اول کسانی هستند که اصلا نمی توانند با معلم کلاس درسی خود ارتباط برقرار کنند و برای همین بعد از کلاس درسی نیازمند یک معلم خصوصی هستند.
نوع دوم کسانی هستند که در فهم مطالب مشکلی ندارند ولی در حل سوالات به خصوص سوالات تستی مشکل دارند و نمی توانند به این سوالات جواب درست بدهند. این دسته از افراد باید برای معلم خصوصی اقدام کنند تا به طور تخصصی با آنها تستی کار کند.
نباید فراموش کرد که حل سوالات تستی بسیار مهم است چرا که سوالات کنکور بسیار تخصصی و سخت هستند و برای همین نمی شود فقط به دانستن کلی مفاهیم اکتفا کرد و باید در حل سوالات تستی هم مهارت داشته باشید تا در کنکور آماده تر حاضر شوید.
نوع سوم کسانی هستند که نمی توانند مطلبی را آموزش ببینند به خاطر اینکه در سال گذشته در این مبحث ضعف داشته اند
و حالا نیز نمی توانند با ادامه آن مبحث ارتباط برقرار کنند و دچار مشکل می شوند. این دسته نیز برای دانستن مفهوم قبلی مباحث باید به معلم خصوصی رجوع کنند و با دانستن آن مفاهیم به مهارت بالا برسند. اما همیشه هم معلم خصوصی نمی تواند به کمک شما بیاید و بعضی مواقع می تواند نه تنها کمک بلکه به شما ضربه نیز بزند.
فواید و خطرات معلم خصوصی
طبعا معلم خصوصی فوایدی مثل تدریس خوب و مجدد درس ها دارد و می تواند مباحث را در سطح جزئی تر به فرد آموزش دهد. همینطور می تواند به دانش آموز انگیزه بیشتر برای بالا رفتن مهارت های سواد آموزی و ارتقا اعتماد به نفس او را بدهد.
اما از طرفی داشتن معلم خصوصی معایبی نیز دارد. اگه فرد همیشه معلم خصوصی داشته باشد دیگر نسبت به محتوای کلاس ها و مدرسه بی توجه شده و فکر می کنید که محتوای کلاس درسی زیاد مهم نیست.
از طرفی بسیاری از فرهنگیان هستند که سعی می کنند با تبلیغات روی فرد تاثیر بگذراند و کاری بکنند که دانش آموز فکر کند قطعا نیاز به آموزش دارد. شاید واقعا فرد در آن درس مشکلی هم ندارد ولی برای اینکه در معرض صحبت های این افراد قرار گرفته فکر می کنید به معلم خصوصی نیاز دارد.
همین نوع تفکر کاری می کند که او هزینه زیادی برای معلم خصوصی خرج کرده و پولش هدر برود. به غیر از دست رفتن سرمایه زمان نیز از دست می رود! به خاطر چیزی که نیازی به آن نبوده است.
نظر رتبه برتر ها در مورد معلم خصوصی
اما بهتر است مثل همیشه که سعی می کردیم از نظر رتبه برترها استفاده کنیم، اینجا هم نظرشان را در مورد معلم خصوصی بدانیم. با تحقیق و بررسی متوجه شدیم که خیلی از رتبه برتر ها سعی می کردند خودشان با توجه زیاد به کتب درسی و با کتب کمک آموزشی مطالب را در ذهنشان بسپارند و تنها بعضی از رتبه برتر ها برای بالا بردن سطح تست زنی و یادگیری بعضی از نکات مفهومی و عمیق درس به سراغ معلم های خصوصی رفتند.
هرچند به هیچ وجه نمی توانیم همه افراد را به یک چشم نگاه کنیم و هر شخص باید طبق چیزی که از خود می داند و تحلیلی که از خود دارد متوجه شود که به معلم خصوصی نیاز دارد یا نه اما روی هم رفته سعی کنید با ایجاد تمرکز و برنامه ریزی روی تخصیل فرزاندانتان، از خرج اضافه بپرهیزید.
نظر شما