"خوراک بستگان" غذایی که از جنازه تهیه و در ختم خورده می شود
طبق فرهنگ و آداب ما ایرانیها، این مورد حتی فکرش هم آزاردهنده است و بهجرات میتوان گفت که عجیب ترین و وحشتناکترین رسم است.
به گزارش تیتر کوتاه، مرگ اتفاقی غریب است که خواهناخواه برای همه ما پیش میآید. افراد در فرهنگهای مختلف برای آرامش و شادی روح فرد متوفی آیینهای مختلفی دارند که برخی از آنها واقعا عجیب و غریب است تاحدیکه میتوان به آن برچسب رسوم ترسناک جهان را زد. در برخی از نقاط ونزوئلا، گویان، سورینام و مناطق شمالی برزیل مرسوم است که جسد مردگان را بعد از اجرای مراسم خاصی سوزانده و استخوانهایش را خورد میکنند.
ولی قضیه به همینجا ختم نمیشود و این تازه اول ماجراست. حال نوبت پذیرایی از حضار مراسم میرسد، مردم این مناطق بهخصوص آنهایی که از قبیلهی تانومانی هستند یک خوراک بهعنوان غذای مراسم تهیه میکنند.
مواد غالب این غذا، خاکستر و تکههای استخوان مُردهی منظور است که بهطور افراطگونهای با دانهی گیاه بارهنگ مخلوط شده است. این طعام سوپطور طی آداب خاصی توسط اقوام و دوستان مرده، با التذاذ هرچه تمامتر خورده میشود. جالب اینجاست که آنها اعتقاد دارند که با انجام این کار روح مرده در دنیای بعدی شاد شده و روان او آرامش ابدی کسب میکند.
نظر شما