صنعت خودرو | خودروهای خارجی | خودورهای وارداتی
محصولات بزرگترین خودروساز جهان در راه ایران + تصاویر
در میان خبرهای ورود برندهای مختلف چینی و تعداد کمی خودروساز کرهای و ژاپنی، ورود فولکس واگن، بزرگترین خودروساز جهان به ایران میتواند بسیار جذاب و جالب باشد. طبق شنیدهها و اخبار منتشر شده، فولکس واگن قرار است با یک محصول برقی به نام ID.۴ به بازار ایران برگردد.
فولکسواگن یکی از برندهای معروف خودروسازی جهان است. این شرکت آلمانی نه تنها خودروهایی با کیفیت و قابل اعتماد تولید میکند، بلکه به دنبال نوآوریهای پایدار و فناوریهای پیشرفته نیز است. محصولات وسیعی از خودروهای شهری تا خودروهای خانوادگی و SUVها تحت برند فولکسواگن عرضه میشود. این برند به دلیل استفاده از تکنولوژی مدرن و طراحیهای زیبا، جایگاه ویژهای در بازار جهانی خودرو دارد.
فولکس واگن برندی است که میتوانست در ایران بازار بسیار جذابی را به راه بیندازد و روزگار فرانسویها و کرهایها را سیاه کرده و به قلب ژاپنیها حمله کند. اما متاسفانه این برند آلمانی مثل برخی برندهای دیگر فرصت خودنمایی نداشت و به محض ورودش توسط ماموت خودرو، با تحریمها و بسته شدن واردات خودرو مواجه شد؛ البته که در این مدت کم، توانست فروش خوبی را با مدلهایی مثل تیگوان و پاسات رقم بزند.
طبق خبرهای منتشر شده، امروز یک دستگاه فولکس واگن ID.۴ برای شروع مراحل تست فنی خود، وارد شهرک آزمایش شده است. فولکس واگن ID.۴ دومین محصول از سری ID این برند به حساب میآید و از سال ۲۰۲۰ وارد بازار شده است. یکی از تریمهای این خودرو تحت نام ID.۴ Crozz، توسط گروه فاو در چین تولید میشود و احتمالا به همین دلیل (ساخت و مونتاژ توسط چین) ورود آن به ایران ممکن شده است، مشابه همان چیزی که برای تویوتا کرولا وارداتی وجود دارد.
با توجه به محدودیت قیمتی واردات که دست بسیاری از واردکنندگان را در پوست گردو گذاشته است، باید شاهد حضور پایینترین مدل ID.۴ با حدود قیمتی ۲۰۱۰۰ دلار در بازار ایران باشیم.
نیروی تولیدی فولکس واگن ID.۴ توسط یک موتور برقی با ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور تامین میشود. این موتور از طریق یک گیربکس تک سرعته نیروی خود را به سوی چرخهای عقب منتقل میکند. با باتری ۸۴.۸ کیلووات ساعتی، میتوان مسافتی در حدود ۴۰۰ کیلومتر را با این خودرو طی کرد.
دو خودروساز خصوصی قصد دارند تا این مدل را به ایران بیاورند که متاسفانه هنوز نام و اطلاعاتی از آنها در دسترس نیست.
نظر شما