پشت پرده توقیف ۱۳۴ دستگاه خودرو برقی توسط پلیس
نصب پرچم کوچک ایتالیا روی بدنهی یکی از مدلهای فیات، برای این شرکت دردسرساز شده است.
قوانین و مقررات مرتبط با ساخت خودروها بستگی به هر کشور و منطقه دارد. در اکثر کشورها، ساخت خودروها تحت نظارت شدیدی انجام میشود تا از نظر ایمنی، کیفیت و استانداردهای محیطی تایید شوند. این قوانین شامل مواردی مانند استفاده از مواد ایمن و مقاوم، ضوابط انتشار گازهای
پلیس ایتالیا ۱۳۴ دستگاه خودرو فیات توپولینو را در شهر بندری لیورنو در توسکانی بهعلت نصب پرچم ایتالیا توقیف کرد.
خودرو برقی کوچک فیات بهجای ایتالیا در کارخانهی شهر کنیترای مراکش تولید میشود؛ جایی که مدلهای دیگر گروه استلانتیس مانند سیتروئن امی و اوپل راکس برقی مونتاژ میشوند. قانون منع استفادهی خودروسازان ایتالیایی از پرچم ایتالیا روی محصولی که در جای دیگر ساخته شده است، نخستین بار سال ۲۰۰۳ اجرایی شد.
قانونگذاران ایتالیایی روی قانون یادشده سختگیری زیادی دارند؛ چراکه معتقدند باعث گمراه شدن مصرفکنندگان میشود. اخیراً دولت این کشور شرکت آلفارومئو را مجبور کرد تا نام کراساوور جدیدش را از «میلانو» به «جونیور» تغییر دهد.
اگر خودروسازان ایتالیایی از نمادها یا نامهای ایتالیایی در خودروهای ساخت غیر از این کشور استفاده کنند بین ۱۰ هزار تا ۲۵۰ هزار یورو جریمه میشوند.
سخنگوی استلانتیس میگوید فیات در انطباق کامل با مقررات عمل کرده است؛ اما بهنظر میرسد این شرکت برای رفع توقیف، راهی بهجز حذف پرچم ایتالیا از خودروهایش ندارد.
نظر شما