رونماییهای بی سر و صدا خودرویی / منتظر ورود این مدل ها باشید!
روز گذشته تعدادی از خودروهای وارداتی با مدل چانگان cs۳۵ پلاس تحویل مشتریان شد.
در نمایشگاه روایت خدمت، وزارت صمت تعدادی از خودروهای وارداتی جدید را به نمایش در آورد. در کنار این مورد خودروهای چانگان cs35 پلاس نیز با حضور وزیر صمت تحویل تعدادی از مشتریان شد. در ادامه قصد داریم به معرفی خودروهای رونمایی شده در این نمایشگاه بپردازیم.
گک امپو
گک امپو، یکی از جذابترین خودروهای وارداتی حاضر در نمایشگاه، برتری خود را با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ و فناوری GDI به اثبات میگذارد. این خودرو قادر است با استفاده از یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه، ۱۶۸ اسب بخار و ۲۷۰ نیوتن متر نیرو را به چرخهای جلو منتقل کند.
سوزوکی دزایر (DZIRE)
سوزوکی دزایر یکی از خودروهای ضعیفتر و ارزانتر وارداتی در بازار ایران شناخته میشود. این خودرو با یک موتور ۴ سیلندر و ظرفیت ۱.۲ لیتری، دارای توان ۸۲ اسب بخار و ۱۱۳ نیوتن متر است.
سوزوکی سیاز (CIAZ)
سوزوکی کیاز، یکی دیگر از سدانهای وارداتی ژاپنی است که به یک موتور ۱۵۰۰ سی سی تنفس طبیعی، با توان ۱۰۳ اسب بخار و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور مجهز شده است.
جیلی آزکارا
جیلی آزکارا (Azkarra) نیز به عنوان یکی از دو خودروی چهار چرخ محرک حاضر در نمایشگاه روایت خدمت، توسط فردا موتور معرفی شده است. این خودرو با یک موتور ۳ سیلندره ۱.۵ لیتری توربو GDI و یک موتور برقی ۴۸ ولتی تجهیز شده است که در کل قادرند تا ۱۹۰ اسب بخار توان و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را از طریق یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه به هر چهار چرخ خودرو منتقل کنند.
هیوندای کرتا
هیوندای کرتا به بازار عرضه خواهد شد و از یک پیشرانه ۴ سیلندره ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی بهره میبرد. این پیشرانه قادر است تا ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور تولید کند. این قدرت از طریق یک گیربکس اتوماتیک CVT به چرخهای جلو منتقل میشود.
هیوندای النترا
در هیوندای الانترا، از پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی گاما MPi استفاده میشود. این پیشرانه توان تولید قدرت حداکثر ۱۲۸ اسب بخار و گشتاور حداکثر ۱۵۴ نیوتن متر را داراست. قدرت از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته AT به چرخهای جلو منتقل میشود.
بایک X55
بایک X55 دیار خودرو با یک پیشرانه اختصاصی از گروه بایک تجهیز شده است. این پیشرانه دارای حجم ۱.۵ لیتر است و از فناوری توربوشارژر و GDi استفاده میکند. قدرت این پیشرانه ۱۸۵ اسب بخار و گشتاور ۳۰۵ نیوتن متر را تولید میکند و با استفاده از یک جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه تر (W-DCT)، توان را به چرخهای جلوی بایک X55 منتقل میکند.
چانگان CS35 پلاس
برای چانگان CS35 پلاس، موتور ۱.۴ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ با تزریق مستقیم سوخت (GDI) در نظر گرفته شده است که می تواند حداکثر توان ۱۵۵.۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۲۵۵ نیوتن متر را از طریق یک گیربگس ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو تحویل دهد.
چانگان یونی تی (UNI-T)
چانگان یونی تی (UNI-T) با یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو تجهیز شده است. این پیشرانه توان تولید حداکثر قدرت ۱۷۷ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر را داراست. قدرت از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر (W-DCT) به چرخهای جلوی چانگان یونی تی منتقل میشود.
جتا VS5
جتا VS5 از یک پیشرانه ۴ سیلندره ۱.۴ لیتری توربوشارژ با طراحی از سوی فولکس واگن بهره میبرد. این پیشرانه قادر است تا ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. خوشبختانه، این خودروی کراس اوور به یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک از کمپانی AISIN مجهز شده است که دارای تعویض دندههای دقیق و هماهنگ است.
جتا VS7
این خودرو مجهز به یک پیشرانه ۱.۴ لیتری توربوشارژ و یک گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته است. پیشرانه VS7، که توسط فولکس واگن توسعه یافته است، قدرت حداکثر ۱۵۰ اسب بخار و گشتاور حداکثر ۲۵۰ نیوتن متر را تولید میکند. این خودرو دارای یک دیفرانسیل است و هیچ سامانه چهارچرخ محرکی در آن وجود ندارد.
جتا VA3
جتا VA3 یکی از سدانهای وارداتی با اقتصادیترین عملکرد است که قرار است با یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی به بازار ایران عرضه شود. این موتور قادر است توان ۱۱۰ اسب بخار و گشتاور ۱۴۵ نیوتن متر را از طریق یک گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته آیسین ژاپن به چرخهای جلوی خود انتقال دهد.
ونوسیا D60 پلاس
ونوسیا D60 پلاس در بخش فنی از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری با کد فنی HR16 از سری HR نیسان استفاده میکند و بهرهبرداری از پلتفرم V نیز دارد. این پیشرانه قادر به تولید قدرت حداکثر ۱۲۱ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتن متر است. نیروی تولیدی پیشرانه از طریق یک جعبه دنده CVT Xtronic به چرخهای جلوی این سدان منتقل میشود.
ونوسیا V-Online
کراس اوور چینی ونوسیا V-Online مثل بیشتر خودروهای چینی، از یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ با پاشش سوخت مستقیم بهره میبرد. این موتور قادر به تولید ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور است. قدرت تولید شده توسط این پیشرانه توسط یک جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه به چرخهای جلوی این کراس اوور منتقل میشود.
ونوسیا استار
ونوسیا استار از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ با قدرت ۱۸۸ اسب بخار و گشتاور بیشینه ۲۶۰ نیوتن متر به همراه یک سیستم هیبرید خفیف ۴۸ ولتی استفاده میکند. این خودرو همچنین به یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه خشک مجهز شده است.
آئولوس شاین مکس بنزینی و هیبریدی
ایران خودرو شاین مکس در نسخه بنزینی از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر TGDi بهره میبرد. این پیشرانه قادر به تولید قدرت بین ۱۹۰ تا ۱۹۷ اسب بخار و گشتاور بین ۳۰۰ تا ۳۲۰ نیوتن متر است. جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه تَر (WDCT) توان را به چرخهای جلوی این خودرو منتقل میکند.
در نسخه هیبرید آئولوس یی شوئن مکس، از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر با قدرت ۱۶۳ اسب بخار و گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر به همراه یک پیشرانه الکتریکی با قدرت ۱۷۴ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر استفاده میشود. این ترکیب توان را از طریق یک جعبه دنده E-CVT به چرخهای جلوی خودرو منتقل میکند.
اشکودا
امروز تمام ۵ مدل از اشکوداهایی، که قرار است پارس ساتر هوشمند آن ها را وارد کند، در نمایشگاه روایت خدمت حضور داشتند. این ۵ مدل شامل، کوشاک، کاروک، کامیک، اسکالا و اکتاویا است.
فیات ۵۰۰
پارت اول فیات ۵۰۰ در ایران با یک موتور ۱۲۰۰ سی سی عرضه میشود و در آینده احتمالاً نسخههای ۱.۴ لیتری را نیز خواهیم داشت. پیشرانه ۱.۲ لیتری این خودرو قادر به تولید قدرت ۶۹ اسب بخار و گشتاور ۱۰۲ نیوتن متر است. این موتور به گیربکس ۵ سرعته دستی یا اتوماتیک مجهز شده است.
فیات ۵۰۰ ایکس
فیات ۵۰۰ ایکس یکی از خودروهای بیشترین قدرت و دو دیفرانسیل در بین خودروهای وارداتی است. با توجه به مشخصات فنی قوی و قیمت بالای آن، احتمالاً واردات آن به کشور ما صورت نخواهد گرفت. این خودرو از یک موتور ۱.۳ لیتری توربوشارژ با توان خروجی ۱۷۷ اسب بخار و گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر برخوردار است و توان تولید شده توسط آن از طریق یک گیربکس ۹ سرعته اتوماتیک به هر چهار چرخ خودرو منتقل میشود.
سخن پایانی
با وجود این که خودروهای مختلف برای واردات در نظر گرفته شده و رونمایی از آنها هم صورت گرفت اما همچنان اتفاق خاصی در این زمینه نیفتاده است. هیچ برنامهای توسط وزارت صمت برای عرضه این خودروها به بازار اعلام نشده است. به نظر میرسد که باید وزارت صمت تمرکز بیشتری در این حوزه داشته باشد و پرونده واردات خودرو را سریعتر جلو بیاندازد.
نظر شما