چهارچوب دیپلماتیک عجیب !
محمد کاظم کاظمی - کارشناس و خبرنگار حوزه بین الملل
ابومحمد جولانی :
اسرائیل برای پس دادن خاک سوریه باید در یک چارچوب دیپلماتیک تحت فشار قرار بگیرد نه با زور !
این جوان خوش تیپ یا صهیونیست ها را نمی شناسد یا نمی داند دیپلماتیک یعنی چه ؟
البته از زوایای دیگری هم می توان به این موضوع و کلام نگاه کرد و آن اینکه این جوان خودش دست نشانده صهیونیست هاست و حالا دارد آرام آرام راه را برای تحویل دادن سوریه به صهیونیست ها باز می کند تا به قول خودشان یک قدم دیگر به آرزوی دیرینه صهیون یعنی رسیدن نیل تا فرات نزدیک بشوند !
چطور می شود با یک جریان کودک کش هار صحبت از گفتگوی دیپلماتیک کرد ! آدم کش هایی که اساس و قوام دولت و حکومتشان بر کشتن زنان و کودکان بی گناه با بمب های یک تنی است ، آیا چیزی جز زور را می فهمند !؟ اگر به برخورد دیپلماتیک بود که دادگاه بین المللی آنها را مجرم و حاکمانش را تحت تعقیب قرار داد ؟ چه اتفاقی افتاد !
البته وقتی سخن از عرصه دیپلماتیک به میان می آید یعنی رسمیت دادن ! جولانی با این کلام به دولت صهیونیستی رسمیت بخشید و نانوشته و ناگفته اعلام کرد که حکومت صهیونیستی را به عنوان رئیس جمهور ( تقلبی ) سوریه به رسمیت می شناسد ! مبارک فیدان و اردوغان صهیونیست !
نظر شما