ترامپ: اگر با ایران به توافق نرسیم، بمباران می‌کنیم!

رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی تهدیدآمیز علیه ایران گفت: «مقامات آمریکایی و ایرانی درحال مذاکره هستند. اما اگر با ایران به توافق هسته‌ای نرسیم، این کشور را بمباران خواهیم کرد.»

ترامپ: اگر با ایران به توافق نرسیم، بمباران می‌کنیم!

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی به اظهارات اخیر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه علیه «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی خود و احتمال توافق تازه با ایران پرداخت.

او در گفت‌وگو با شبکه «ان بی سی نیوز» آمریکا با لحنی تهدیدآمیز علیه ایران مدعی شد: «اگر با ایران به توافق نرسیم و ضمانتی برای عدم ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران دریافت نکنیم، این کشور بمباران خواهد شد. این کشور به شیوه‌ای بی‌سابقه بمباران خواهد شد.»

ترامپ که به اظهارات تهدیدآمیز خود برای کسب بیشترین امتیاز مشهور است، در ادامه تصریح کرد: «مقامات ایرانی و آمریکایی در حال مذاکره هستند.»

اما تهدیدات ترامپ علیه ایران در حالی است که ساعاتی پیش، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران با اشاره به اینکه پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا، از طریق کشور عمان به دست آنها رسیده است، گفت: «در این پاسخ اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است و تاکید شده ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران شده و اعتمادها بازسازی شوند؛ این، نوع رفتار آمریکایی‌هاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص می‌کند.»

طبق گزارش منابع عربی، ایران در پاسخ خود به نامه رئیس جمهور آمریکا، به تمام بندها و پاراگراف‌های نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.

آمادگی ایران برای توافق و تقابل

وبگاه العربی الجدید ادامه داد: منابع ایرانی اظهار داشتند که تهران به تمام بندها و پاراگراف‌های نامه ترامپ به شکل جداگانه و مفصل و با زبانی متناسب با زبان مورد استفاده ترامپ پاسخ داده است.

العربی الجدید همچنین تاکید کرد که تهران در این نامه آمادگی خود را برای مذاکره تنها درباره برنامه هسته‌ای خود بر اساس توافق سال ۲۰۱۵ و احترام متقابل اعلام و بر مخالفت با هرگونه مذاکره درباره توانمندی‌های دفاعی و موشکی خود تاکید کرده است.

این رسانه عربی خاطرنشان کرد: تهران تاکید کرده است که از منافع و امنیت ملی خود به شکل قاطع دفاع خواهد کرد پاسخ آن به هرگونه حمله‌ای، بدون مرز خواهد بود.

خشم ترامپ از پوتین

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود همچنین به رئیس جمهور روسیه تاخت.

او که رابطه خود با پوتین را «بسیار خوب» توصیف کرده، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور روسیه درباره مشروعیت زلنسکی گفت: «از این مسئله بسیار خشمگین هستم. این اظهارات جهت‌گیری درستی ندارد.»

ترامپ مدعی شد: «اگر روسیه و من نتوانیم بر سر توقف خونریزی در اوکراین توافقی داشته باشیم و اگر فکر کنم که تقصیر روسیه است، که ممکن است اینطور نباشد، تعرفه‌های ثانویه بر نفت و تمام نفتی که از روسیه خارج می‌شود، وضع خواهم کرد.»

او افزود: «یعنی در صورت خرید نفت از روسیه، شما از تجارت در آمریکا منع خواهید شد. ۲۵ درصد تعرفه بر نفت روسیه نیز اعمال خواهم کرد.»

اما اظهارات ترامپ در دفاع از زلنسکی حتی شبکه آمریکایی را نیز متعجب کرده است. سی بی اس نیوز در گزارش خود نوشت: «اظهارات رئیس جمهور (ترامپ) در حالی است که او خود زلنسکی را دیکتاتور خوانده و از نحوه مدیریت جنگ توسط او انتقاد کرده است.»

اما ترامپ در ادامه تهدیدات خود علیه روسیه اظهار داشت: «تعرفه ۲۵ درصدی بر نفت و سایر محصولات فروخته شده در ایالات متحده و تعرفه های ثانویه اعمال خواهد شد.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین با اشاره به اینکه تعرفه ها بر روسیه ظرف یک ماه بدون توافق آتش‌بس اعمال می شود، گفت: «پوتین می‌داند که عصبانی هستم، اما رابطه بسیار خوبی با او دارم. اگر او کار درست را انجام دهد، خشم به سرعت از بین می رود.»

ترامپ در آخر گفت که در روزهای آتی با همتای روسی خود صحبت خواهد کرد.

تیترکوتاه مدیا

استقبال گسترده از ویژه نامه تخصصی صنعت غرفه سازی

منبع: ايسنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • شهاب الدین جمالی

    الاغ ساقیت کیه چقدر توهم میزنی خودت خیلی بالا گرفتی نیفتی هواست باشه یک دفعه دیدی بد سیلی از ایران خوردی پشت سرهم یک لقد از روسیه میخوری اون وقت با یک کنده فرنگی از کره شمالی بعدشم فیته پیش چین حسابی میری تو چاه اون وقت مثل سگ زرد زوزه میکشی هواست باشه زیاد نزن که توهم کار دستت میده

  • ناشناس

    ترامپ قاتل شهید سلیمانی است کار اشتباهی است که بخاین بای قاتل مذاکره کنین شرم آور است

  • ناشناس


    مذاکره از سال 1392 تاکنون به نفع کشور ایران نبوده است و هم مذاکره عامل اصلی همه مشکلات کشور ایران بوده است.

  • ناشناس


    توافق هسته ای برجام از سال 1394 تاکنون به نفع کشور ایران نبوده است و هم توافق هسته ای برجام عامل اصلی همه مشکلات کشور ایران بوده است.

  • ناشناس



    آماده حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا هستیم
    هرگونه تعرض را شدیداً پاسخ می‌دهیم
    به هرگونه تهدید پاسخ می دهیم

اخبار
پیشنهاد سردبیر