مصالح ساختمانی | ایمنی ساختمان
مواظب این ساختمان ها در تهران باشید / تذکر سازمان آتش نشانی به صاحبان این املاک
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در خصوص ساختمانهای ناایمن توضیح داد.
ایمنی ساختمان های شهری یکی از مهمترین اولویتها در طراحی و ساخت این سازهها است. ایمنی ساختمانها در برابر زلزله، حریق، سیلاب، و حوادث طبیعی دیگر بسیار حائز اهمیت است. برای دستیابی به این هدف، استفاده از مصالح و تجهیزات مقاوم و استانداردهای ساختمانی مورد نظر توسط متخصصان و مهندسان بسیار اساسی است. همچنین، برنامهریزی مناسب و اجرای صحیح نظامهای ایمنی مانند آتشنشانی و امداد و نجات، نقش بسیار مهمی در افزایش سطح ایمنی ساختمانهای شهری ایفا میکند.
قدرتالله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به ساختمانهای ناایمنی که هنوز ایمنسازی نشدهاند، اظهار کرد: ۷۵ ساختمان مانند پاساژ ناهید، پاساژ فجر، شرکت ژال در خیابان شریعتی، ساختمان هرمزان در سعادتآباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و برخی پاساژهای بازار بزرگ تهران از جمله گرند هتل، ساختمانهایی هستند که بنا به دلایل مختلفی هنوز ایمنسازی نشدهاند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران افزود: با پیگیریهایی که در یک سال و نیم گذشته انجام شده است، ۱۲۹ مالکین ساختمان رو سه نوبت به سازمان آتشنشانی دعوت کردیم و تذکرات لازم را به آنها دادیم و خروجی این پیگیری منجر به کاهش تعداد این ساختمانهای پر خطر از لحاظ حریق از ۱۲۹ به ۷۵ شده است. ساختمانهایی مانند علاءالدین، میری، توچال و قائم در تجریش ایمنی آنها انجام شد و از لیست ساختمانهای پرخطر از لحاظ حریق خارج شدند.
وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت ایمنسازی ساختمانهای ناایمن تصریح کرد: با همکاری دستگاه قضایی برای این ۷۵ ساختمان که در لیست ساختمانهای پرخطر هستند پرونده قضایی تشکیل شد اما همچنان تلاش میکنیم تا با مذاکره و اخطار این کار انجام شود و تا پایان سال حداقل ۲۰ ساختمان از این ساختمانهای پرخطر در مسیر ایمنسازی قرار گیرد و تا پایان سال ۱۴۰۳ این ۷۵ ساختمان باید تماماً ایمنسازی شوند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران گفت: در این ۷۵ ساختمان نا ایمن، متاسفانه بیمارستان و اماکن دولتی وجود دارند و لازم به ذکر است که ۵۰ درصد از ساختمانهای دولتی که در تهران وجود دارند تاییدیه سازمان آتشنشانی را ندارند. تا این لحظه ۴۶ هزار ساختمان را پایش کردیم و در چهار دسته بسیار پر خطر، پرخطر، میان خطر، کم خطر گروه بندی کردیم.
نظر شما