رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی:
ایران هراسی گردشگری ایران را به چالش کشیده است
فتحی گفت: ایرانهراسی، بحث گردشگری ما را دچار چالش کرده است و باید از ظرفیتهای گروههای دوستی و پارلمانی استفاده کرده و تاریخ و فرهنگ غنی خود را به جهانیان نشان دهیم
به گزارش خبرنگار پارلمانی تیرکوتاه، اولین نشست فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در مجلس دوازدهم در محل اداره اخبار مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
محسن فتحی رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در این نشست خبری، گفت: تاکنون ۲۲ فراکسیون در مجلس دوازدهم به طور رسمی و کامل تشکیل شده است. هر نماینده مجلس حداکثر میتواند عضو ۴ فراکسیون و نهایتاً میتواند عضو هیئت رئیسه یک فراکسیون باشد.
وی درباره اهداف فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی عنوان کرد: این فراکسیون قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین را دنبال میکند. قطعاً حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی جامعیت و شمولیت زیادی دارد اما حوزه گردشگری آن گونه که باید و شاید به عنوان یک صنعت پیشران در کشورمان مورد توجه قرار نمیگیرد.
فتحی در ادامه افزود: ما در مجلس دوازدهم تمام تلاش خود را میکنیم که معاونت گردشگری به سطح سازمان ارتقا پیدا کند و در این زمینه با دولت رایزنی و همکاری مشترک خواهیم کرد چراکه در قالب سازمان اثر گذاری بیشتری در زمینه گردشگری پیش خواهد آمد. همچنین یکی دیگر از اهداف مادر این کمیسیون آن است که مشکل بیمه افرادی که در حوزه گردشگری فعال هستند از جمله تورلیدرها، حل و فصل شود.
وی درباره تقویت صنعت گردشگری عنوان کرد:ما از طریق گروههای دوستی پارلمانی میتوانیم صنعت گردشگری را تقویت کنیم و از طریق روابط پارلمانی تاکید کنیم که ایرانهراسی توهمی بیش نیست و واقعیت ندارد.
فتحی درباره توجه ویژه به هوش مصنوعی برای تقویت صنعت گردشگری گفت: باید موانع عدم پیشرفت صنعت گردشگری در ایران مشخص و آسیبشناسی شود و مجلس باید گرههای این صنعت را باز کند. ما در نهایت نیازمند آن هستیم که در همه حوزهها به هوش مصنوعی توجه کنیم. در زیر گروه فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی، کمیته هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات ایجاد شده است و حتما یگیری میکنیم که ذیل وزارت گردشگری هم موضوع هوش مصنوعی مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی تصریح کرد: ما اگر بتوانیم در احکام بودجههای سنواتی سهم صنایع این حوزه را ارتقا دهیم، قطعا بسیار کمککننده است.
وی اظهار کرد: ایرانهراسی، بحث گردشگری ما را دچار چالش کرده است و باید از ظرفیتهای گروههای دوستی و پارلمانی استفاده کرده و تاریخ و فرهنگ غنی خود را به جهانیان نشان دهیم و ما میتوانیم از عملیات روانی دشمن برای ایرانهراسی عبور کنیم.
رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی درباره برنامههای این فراکسیون برای تحقق گردشگری سلامت عنوان کرد: حوزه گردشگری خارجی یک موضوع حاکمیتی است و فقط مربوط به وزارت گردشگری نیست. وقتی بحث از توریست سلامت داریم، بنای ما آن است که گردشگران خارجی این حوزه را به داخل کشورمان بیاوریم.
فتحی در ادامه افزود: حضور گردشگران خارجی به ویژه با توجه به مشکلات کشور در حوزه ارز اهمیت زیادی دارد و زمانی که میتوانیم از این حوزه ارز و اشتغال ایجاد کنیم، باید این بخش بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.حوزه گردشگری مورد تحریم قرار نمیگیرد، مگر آنکه خودمان خودتحریمی داشته باشیم.
رییس فراکسیون گردشگری تاکید کرد: تحقق گردشگری سلامت کاری بیندستگاهی است. مجلس هم ظرفیت قانونی برای کمک به این حوزه دارد. با توجه به هزینه پایین درمان در کشورمان و متخصصان حاذق و پزشکان ماهری که در ایران داریم، باید از ظرفیت گردشگری سلامت و ورود گردشگران به کشورمان برای پیگیری درمانشان استفاده کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ایجاد مناطق ویژه گردشگری نیز اهمیت زیادی دارد و باید ظرفیتهایی را در این حوزه ایجاد کنیم تا فعالان صنعت گردشگری ترغیب به فعالیت در این حوزه شوند.
نظر شما