در گفتگو با مدیرعامل شرکت حریق نورد پارس مطرح شد؛
فرصت های جدید برای صنعت تجهیزات ایمنی در نمایشگاه کیش
طاهری گفت: برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی آتش نشانی در کیش، فرصت بسیار مناسبی را برای ما فراهم کرد تا آخرین دستاوردها و فناوری های حوزه ایمنی و آتش نشانی را به صورت متمرکز به نمایش بگذاریم.
اولین نمایشگاه بین المللی آتش نشانی، مدیریت بحران و امداد و نجات کیش از ۲ تا ۴ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش در حال برگزاری است.
در حاشیه این نمایشگاه پیرامون فعالیت های شرکت، چالش های پیش روی صنعت تولید تجهیزات ایمنی در کشور، اهمیت برگزاری نمایشگاه و چشم انداز آینده این صنعت گفت وگویی با وحید طاهری، مدیرعامل شرکت حریق نورد پارس، یکی از پیشروترین شرکت های تأمین تجهیزات ایمنی و آتش نشانی در کشور، انجام داده ایم که در ادامه مطالعه خواهید کرد:
جزییات فعالیت شرکت
طاهری در این گفتگو اظهار داشت: حوزه اصلی فعالیت ما در شرکت، تأمین تجهیزات ایمنی و آتش نشانی برای صنایع بزرگ و حیاتی کشور است. ما با شرکت های پتروشیمی، پالایشگاه ها و صنایع مادر مانند خودروسازی و فولاد همکاری نزدیکی داریم.
وی افزود: علاوه بر صنایع بزرگ، همکاری تنگاتنگی نیز با سازمان های آتش نشانی و شهرداری ها داریم. تأمین تجهیزات مورد نیاز ایستگاه های آتش نشانی در سراسر کشور، از جمله کلاه ایمنی، لباس های محافظتی مخصوص آتش نشانی، چکمه های آتش نشانی، دستکش های مقاوم در برابر حرارت، دستگاه های تنفسی خودکار و نیمه خودکار، انواع خاموش کننده ها و ادوات اطفاء حریق، از جمله مهم ترین فعالیت های ما در این حوزه است. خوشبختانه، کارنامه درخشانی در زمینه تأمین تجهیزات ایمنی و آتش نشانی داریم و به عنوان یکی از تأمین کنندگان پیشرو در این حوزه شناخته می شویم.
ویژگی مهم نمایشگاه آتش نشانی کیش
این فعال صنعتی در ادامه به اولین نمایشگاه بین المللی آتش نشانی، مدیریت بحران و امداد و نجات کیش اشاره کرد و گفت: برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی آتش نشانی در کیش، فرصت بسیار مناسبی را برای ما فراهم کرد تا آخرین دستاوردها و فناوری های حوزه ایمنی و آتش نشانی را به صورت متمرکز به نمایش بگذاریم. خوشبختانه استقبال از این نمایشگاه بسیار خوب بود و با بازخورد بسیار مثبتی از سوی بازدیدکنندگان مواجه شدیم.
طاهری در ادامه گفت: یکی از نکات قابل توجه در این نمایشگاه، حضور گسترده مدیران متخصص و فعال در حوزه آتش نشانی بود. این افراد که به عنوان تصمیم گیران اصلی در سازمان های مختلف ایفای نقش می کنند، مخاطبان اصلی ما را تشکیل می دادند. ارتباط مستقیم و رو در رو با این عزیزان، فرصتی طلایی برای ارائه راهکارهای نوین و محصولات با کیفیت به آن ها بود.
چالش های مسیر تولید
مدیرعامل شرکت حریق نورد پارس به تشریح چالش های پیش روی این صنعت پرداخت و گفت: با وجود تمام تلاش ها و سرمایه گذاری هایی که برای بومی سازی تولید لباس های آتش نشانی انجام داده ایم، متأسفانه با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم. در شرایط تحریم، موفق شده ایم با بهره گیری از دانش فنی متخصصان داخلی و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، محصولاتی با استانداردهای بین المللی تولید کنیم. لباس های آتش نشانی تولید شده در شرکت ما از نظر کیفیت، دوام و ایمنی قابل رقابت با بهترین محصولات خارجی هستند.
وی افزود: اما متاسفانه علی رغم تلاش های فراوان، حمایت کافی از سوی دولت و نهادهای مربوطه دریافت نکرده ایم. از طرف دیگر، دیدگاه منفی برخی از مشتریان داخلی نسبت به محصولات ساخت ایران و عدم اعتماد آن ها به کیفیت این محصولات، یکی دیگر از چالش های بزرگی است که با آن روبرو هستیم. این در حالی است که محصولات ما تمام استانداردهای اروپایی را کسب کرده اند و از نظر کیفیت هیچ تفاوتی با نمونه های خارجی ندارند اما متأسفانه به دلیل نبود حمایت های دولتی و عدم آگاهی کافی از توانمندی های تولیدکنندگان داخلی، بسیاری از سازمان ها و نهادها ترجیح می دهند محصولات خارجی را خریداری کنند.
طاهری در پایان گفت: برای رفع این چالش وزارت صمت باید واردات لباس های آتش نشانی را ممنوع کند تا ما بتوانیم تولیدات خود را به بازار عرضه کنیم. تا مادامی که جنس های خارجی وارد بازار می شوند و از ما حمایتی نشد مشتری راغب خواهد بود که از جنس های خارجی استفاده کند.
نظر شما