انتخاب نهایی استقلال برای سرمربیگری مشخص شد

یکی از پیشکسوتان نام‌آشنای استقلال، با صراحت و قاطعیت از لزوم تغییر در کادر فنی این تیم سخن گفته و معتقد است که ادامه همکاری با سهراب بختیاری‌زاده به سود استقلال نخواهد بود. این چهره سرشناس استقلالی با اشاره به چالش‌های فنی و مدیریتی تیم، تأکید دارد که استقلال برای بازگشت به روزهای اوج و رقابت در بالاترین سطح فوتبال آسیا، نیازمند یک سرمربی کارکشته و با تجربه بین‌المللی است.

انتخاب نهایی استقلال برای سرمربیگری مشخص شد

وی معتقد است که شرایط فعلی تیم، به‌ویژه در رقابت‌های آسیایی، نشان می‌دهد که استقلال به یک مربی با سابقه بزرگ در هدایت تیم‌های قدرتمند نیاز دارد، نه فردی که تازه در مسیر مربیگری حرفه‌ای قرار گرفته است. او ادامه حضور بختیاری‌زاده را ریسک بزرگی برای آینده استقلال می‌داند و از مدیران باشگاه می‌خواهد که هرچه سریع‌تر برای انتخاب یک سرمربی با تجربه و شناخته‌شده در سطح بین‌المللی اقدام کنند.

همچنین، این پیشکسوت با اشاره به حساسیت رقابت‌های پیش رو، بر این نکته تأکید دارد که تیمی مانند استقلال، که همواره در کورس قهرمانی بوده و انتظار هوادارانش چیزی جز موفقیت نیست، باید در انتخاب سرمربی دقت بیشتری به خرج دهد. او هشدار می‌دهد که اگر این روند ادامه یابد و تغییرات لازم در رأس کادر فنی ایجاد نشود، نه‌تنها استقلال در رقابت‌های داخلی با مشکل مواجه خواهد شد، بلکه در عرصه بین‌المللی نیز دچار افت جدی می‌شود.

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که انتقادات از عملکرد استقلال تحت هدایت بختیاری‌زاده در هفته‌های اخیر افزایش یافته و بسیاری از هواداران نیز به دنبال حضور یک سرمربی با تجربه خارجی برای هدایت تیم محبوب‌شان هستند. آیا مدیریت استقلال به این درخواست‌ها توجه خواهد کرد یا همچنان بر حفظ کادر فنی فعلی اصرار خواهد داشت؟

استقلال در حالی برای تقابل با الریان در لیگ نخبگان آسیا آماده می‌شود که همچنان سهراب بختیاری‌زاده هدایت این تیم را بر عهده دارد ولی علی جباری کاپیتان اسبق آبی پوشان طی مصاحبه اختصاصی با خبر ورزشی صراحتاً عنوان کرد ادامه همکاری با سهراب تحت عنوان سرمربی را به مصلحت تیم نمی‌داند:

متاسفانه مشکلاتی که که در ابتدای فصل بابت عدم بدنسازی تیم گریبان ما را گرفت، همچنان ادامه دارد. موسیمانه هم در نیم فصل با تعطیلی ۸ روزه استقلال اشتباه مهلکی مرتکب شد و ضربه بزرگتری خوردیم. در این وضعیت بعضی بازیکنان نیز به جای حرفه‌ای‌گری، بازیگوشی را در دستور کار خود قرار می‌دهند و تمرینات انفرادی برای افزایش قدرت بدنی انجام نمی‌دهند. همه این عوامل دست به دست هم داده تا کار بسیار سختی برابر الریان قطر داشته باشیم اما استقلال ثابت کرده تیم روزهای سخت است و امیدوارم این فرضیه بار دیگر درست از آب در بیاید.

 باید یک ایراد جدی به هیات مدیره استقلال بگیرم. آنها باید سخنگو داشته باشند نه اینکه هر کدام حرف بزنند و کاملاً بدیهی است که وقتی اغلب مدیران ارشد مصاحبه می‌کنند، مواضع یکسان نمی‌شود و هواداران گیج می‌شوند. باید یک نفر حرف بزند یا اینکه حداقل همه یک حرف واحد را بزنند.

سهراب و ماتزاری

واقعیت امر این است که نمی‌شود با سهراب بختیاری‌زاده به عنوان سرمربی استقلال کار را ادامه داد چون هواداران تحت هیچ شرایطی سرمربی داخلی را نمی‌پذیرند. والتر ماتزاری مربی بزرگی است و اگر بتوانند او را بیاورند، شرایط مطلوب می‌شود. البته چاره‌ای نداریم جز اینکه فصل جاری را تمام کنیم و همه چیز از فصل آینده سر و شکل خوب به خود بگیرد. ماتزاری مربی بزرگ و با کارنامه‌ای است اما  به این زودی‌ها حاضر به نشستن روی نیمکت استقلال نمی‌شود و آنقدر حرفه‌ای است که می‌خواهد فضا را سبک و سنگین کند. من معتقدم علی نظری جویباری می‌تواند مشکلات استقلال را حل کند ولی حتی اگر به هر دلیلی زمینه برای حضور والترماتزاری در استقلال فراهم نشد، باز هم نباید سراغ سرمربی ایرانی رفت بلکه باید بلافاصله دنبال یک سرمربی خارجی دیگر رفت.

حسن روشن به ماتزاری هم حمله کرد! مربی ایتالیایی که هنوز به استقلال نیامده است...

حسن روشن کاپیتان اسبق تیم استقلال درباره وضعیت این روزهای استقلال و موضوع جذب سرمربی خارجی همچنین بازی مقابل الریان در لیگ نخبگان آسیا اظهاراتی را مطرح کرد.

در جریان مذاکرات استقلال با مربی ایتالیایی مد نظر باشگاه هستید؟

بله و شنیدم که چه شرط و شروط سنگینی برای مدیران باشگاه ما گذاشتند. البته حق هم دارند! وقتی می‌بینند با چه شخصیت‌هایی روبرو می‌شوند طبیعتاً برای ما طاقچه بالا می‌گذارند.

چطور؟

معمولاً در چنین شرایطی وقتی طرف می‌آید و فرد مقابلش را بالاتر از خودش می‌بیند جلو نمی‌آید چون می داند کم می آورد. اگر همسطح باشند می‌نشیند و مذاکره معقول می‌کند و شلنگ تخته نمی اندازد، اما اگر از خودش پایین‌تر باشد می‌رود و سوارش می‌شود. الان هم دوباره داریم همان اشتباهات قبل را تکرار می‌کنیم. چند وقت پیش رفتند و آن آفریقایی را آوردند که این بلا را سرشان آورد حالا هم سراغ یکی دیگر را گرفته‌اند که او هم دستیارانش را برای صحبت فرستاده است.

دست از سر بختیاری‌زاده بردارید، پدرش را درآوردید

هیچ ایرادی ندارد که او دستیارانش را بفرستد اما ما هم باید یک دست کت و شلوار تن نگهبان و آبدارچی باشگاه می‌کردیم و بعد از اینکه به آنها کراوات می‌زدیم به جای مدیرعامل باشگاه آنها را روبرویشان می‌نشاندیم و می‌گفتیم که به هیچ عنوان خودتان را مدیرعامل معرفی نکنید و بگویید که شما هم در باشگاه نگهبان و آبدارچی هستید. وقتی طرف ما را در این حد پایین می‌آورد که دستیارانش را برای صحبت کردن می‌فرستد و خودش قدم رنجه نمی‌کند به تهران بیاید خجالت آور است که باشگاه استقلال به این شکل خودش را خوار و خفیف می‌کند.

شاید این همه اصرار و پیگیری مدیران استقلال برای به خدمتگیری مربی ایتالیایی به دلیل فشار فضای مجازی و درخواست هواداران برای جذب یک مربی خارجی باشد. خبر دارید که پرسپولیس در همین مدت کارتال را به خدمت گرفت و این موضوع بار ذهنی هوادار استقلال را هم افزایش داده و این بار روی دوش مدیران استقلال هم احساس می شود؟

مطمئن هستم هوادار دوست ندارد باشگاه استقلال با این عظمت تا این اندازه خوار و خفیف شود. اینجا استقلال است بنابراین باید در حد و اندازه باشگاه استقلال با طرف مقابل حرف بزنیم. قبول دارم که طرفدار استقلال نگران است اما جایگاه باشگاه را هم باید در نظر گرفت. ما انتظار داشتیم آقای نظری جویباری بیاید و با آن تجربیاتی که دارد تلخ‌هایش را فراموش کند و خوب‌هایش را به مرحله اجرا بگذارد. مگر سهراب بختیاری زاده چه ایرادی دارد که با همین مربی تا آخر فصل پیش نرویم.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار