سرمربی تیم ملی تنیس روی میز نوجوانان:
پاداشی متناسب با مدالی تاریخی شایسته پینگ پنگ است
تا الان در تنیس روی میز این مدال را نداشتیم و اهمیت این مدال به دلیل تاریخی بودن آن بسیار ارزشمند است و امیدوارم پاداشی بر همین اساس در نظر گرفته شود و هرچه سریع تر و هنوز گرفتن این مدال داغ است این اتفاق خوب بیفتد
گروه ورزش تیترکوتاه – نسیم شیرازی: در روزهایی که خبر تلخ و نگران کننده رفتن باران ارجمند دختر پینگ پنگ باز ایران به سمت پلیس دانمارک و احتمالا درخواست پناهندگی دست به دست می شود و بدون شک نباید از این سونامی هجرت ورزشکاران آینده دار ایران به سادگی گذشت خبر خوش تاریخ سازی بنیامین ایران هم به گوش رسید. تاریخ سازی که نباید بگذاریم میان خبرهای دیگر گم شود همان قدر که نباید از خبر مهاجرت ها و پناهنده شدن ها بی توجه گذشت. نوجوان پینگ پنگ باز ایران که آخرین سال حضورش در تیم ملی پینگ پنگ ایران را کنار مربی سازنده اش یعنی مهران احدی پشت سر گذاشت توانست رده سنی نوجوانان را با مدال برنز مسابقات پشت سر بگذارد تا مربی کنونی تیم ملی نوجوانان که از کودکی کنار بنیامین بود و حتی با سن کم به او اعتماد کرد و در یک باشگاه لیگ برتری با او قرارداد هم بست حالا تبدیل به مربی تاریخ ساز پینگ پنگ ایران هم شود و این گونه بنیامین را به سمت تیم ملی جوانان بدرقه کند. بعد از کسب اولین مدال جهانی ایران مهران احدی سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران پاسخگوی سوالات تیترکوتاه شد که در ادامه خواهید خواند.
از مسابقات پینگ پنگ بگویید، در این رقابت ها به همراه بنیامین تاریخ ساز بودید.
چندین سال است که با بنیامین کار می کنم و مراحل مختلفی را کنار هم طی کردیم و بالا و پایین زیادی داشتیم. هر مرحله با مرحله دیگر متفاوت بود، به مرور زمان و نسبت به شرایط سنی بنیامین روی آمادگی جسمانی و مسائل فنی و روانی او کار کردیم و هر چقدر پیش می رفت به مسائل فنی جدید نیاز بود و هست و اخیرا هم از نظر فنی نسبت به تاکتیک ها و تکنیک های حرفه ای و به روز تر بیشتر توجه و کار کردیم. آخرین اردوی قبل از این رقابت ها ۲۰ روز طول کشید که تمام تلاش و برنامه ریزی مان را برای حضور موثر در این رقابت انجام دادیم تا بچه ها با آمادگی کامل شرکت کنند و انصافا همه حمایت کردند و تدارکات خوبی انجام شد. حریف های تمرینی در رده سنی بزرگسالان که کنارمان بودند خیلی زحمت کشیدند و همه برای این تاریخ سازی دست به دست هم دادیم تا در بهترین شرایط وارد مسابقات شویم.
برنامه ریزی شما برای رسیدن به مدال چطور پیش رفت؟
کار بسیار سختی بود، حضور ۳۲ پینگ پنگ باز از ۱۲ کشور دنیا که همگی از بهترین های جهان بوده و سهمیه این مسابقات را به دست آورده بودند اهمیت مسابقات و سطح بالای آن را نشان می داد. در هر مرحله ای که بنیامین بازی می کرد سخت و فینالی برای خودش بود که از مراحل مختلف توانست با موفقیت گذر کند و در نیمه نهایی هم بازیکن چین نفر اول رنکینگ دنیا و سرگروه این مسابقات بود و از نظر من با توجه به قرعه بد و سختی که برای بنیامین افتاده بود او بازیکنان بزرگی را از پیش رو برداشت. اگر در نیمه نهایی به این بازیکن نمی رسید می توانست در فینال با او بازی کند و البته که با این حریف هم خیلی خوب بازی کرد ولی روز، روز حریف چینی بود و در نهایت این بازیکن فقط با دو پوئن بازی را از بنیامین گرفت و اگر این بازیکن را می برد در فینال بهتر و راحت تر بازی می کرد.
از بقیه بچه های تیم ملی بگویید، از عملکرد بچه ها راضی بودید ؟
گرچه هدف ما مدال طلا بود ولی کار بسیار سخت بود و فکر می کنم نتیجه با توجه به این تاریخ سازی بزرگ رضایت بخش بود. این مقام باعث شد اعتماد به نفس جامعه ورزشی ایران و این رشته بالاتر برود و بدانیم که سطح پینگ پنگ ایران دیگر سطح جهانی است. ما در مسابقات قهرمانی آسیا هم پیش از این اولین مدال نقره را به دست آوردیم آنجا هم گفتم که سطح آسیا همتراز جهان است و این حرفم حالا در رقابت های جهانی ثابت شد که در بخش انفرادی ۴ نفر اول از آسیا بودند که سه نفر از شرق آسیا و یک نفر دیگر بنیامین ایران بود. یعنی هیچ مدالی را کشورهای دیگر نتوانستند به دست آورند، یک مدال را ایران، یکی را ورزشکار کره و دو مدال دیگر را کشور چین به دست آوردند و نشان دهنده این است که شرایط قاره آسیا چگونه است؛ سطح اول جهان اینجا است. در پاسخ نهایی به این سوال باید بگویم بله من از عملکرد بچه ها راضی بودم، البته که فرصت بازی برای خیلی از بچه ها پیش نیامد چون همان طور که اطلاع دارید یک سهمیه تیمی برای این مسابقات گرفته بودیم و سهمیه انفرادی ما برای دو بازیکن بنیامین فرجی و فراز شکیبا بود و باقی بچه ها برای تیمی می توانستند بازی کنند و با توجه به اینکه مسابقات به صورت تک حذفی برگزار می شد بچه ها در قسمت تیمی با قرعه بدی روبرو شدند و در شرایط خاصی بازی پیش رفت که به هر بازیکن فقط یک بازی رسید و عملکرد بدی هم نداشت. فراز شکیبا هم با بازیکن قدر چین تایپه بازی داشت که در مجموع عملکرد خوبی داشت و اولین تجربه اش را در بخش نوجوانان جهان را داشت که خیلی خوب بود، فراز و مبین فرصت های دیگری در تیم ملی نوجوانان دارند که به امید خدا سال دیگر بتوانند عملکرد بهتر از این داشته باشند.
آیا وعده ای که انگیزه مالی بچه ها باشد و یا تماس خوشحال کننده ای تا الان داشتید؟
فدراسیون قبل از اعزام پاداشی را در نظر گرفته که به طور حتم بعد از برگشت انجام خواهد شد چرا که مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون هم هست ولی ارگان های مختلف از جمله وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک به طور معمول برای این گونه مقام ها زحمت پاداش را میکشند و تقاضای ما این است که با توجه به ارزشی که این مدال دارد پاداش را در نظر بگیرند. تا الان در تنیس روی میز این مدال را نداشتیم و اهمیت این مدال به دلیل تاریخی بودن آن بسیار ارزشمند است و امیدوارم پاداشی بر همین اساس در نظر گرفته شود و هرچه سریع تر و هنوز گرفتن این مدال داغ است این اتفاق خوب بیفتد. البته اسپانسرهای مختلف و افراد مختلف هم پاداش هایی را به بچه ها می دهند که همین جا دکتر خلیلی نیا زحمت پرداخت پاداش مناسب به بنیامین را کشیدند و دوستان دیگری هم که اینجا بودند هر فردی به نوبه خودش پاداشی را در نظر گرفت ولی امیدواریم که از طرف وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم پاداش مناسبی در نظر گرفته شود.
گفته بودید با هزینه قرارداد یک بازیکن فوتبال به مدال پینگ پنگ می رسید، بدون آن هم رسیدید.
بله و هنوز هم معتقدم بودجه ای که برای تنیس روی میز در نظر گرفته می شود آنطور که انتظارش را داریم نیست، همان طور که قبلا هم گفتم بودجه تنیس روی میز به اندازه قرارداد باشگاهی یک بازیکن فوتبال هم نیست و اگر این بودجه در نظر گرفته شود من قول می دهم که کارهای بسیار بزرگی را می شود انجام داد و امیدوارم این موضوع مد نظر قرار بگیرد تا بنیامین های بیشتری را به تنیس روی میز پیوند بزنیم چرا که پینگ پنگ ما رو به رشد هست و پرقدرت تر ادامه خواهیم داد.
حرف پایانی شما برای این گفت و گو
از تمام افرادی که تلاش و کمک کردند ممنونم. من و بنیامین نماینده یک گروه بزرگ بودیم که برای این مدال زحمت کشیدند. از تمام بازیکنانم ممنونم، کادر فنی تیم ملی که خیلی زحمت کشیدند از جمله مربی بدنسازمان، مربی تمرینات ذهنی، مربی و سرپرست تیم که تاثیرگذار بودند و زحمات با این کادر بود، مجموعه فدراسیون، حامیان مالی و مربیان شخصی و خانواده های بازیکنان در این موفقیت سهم بسیاری دارند که از همه ممنونم. از مسئولان باشگاه های مختلف به خصوص باشگاه دانشگاه آزاد تشکر ویژه برای تمام زحماتی که برای بچه های تیم ملی نوجوانان به خصوص فراز و بنیامین کشیدند باید انجام بدهم که اولین باشگاه این بچه ها با حمایت دکتر لشگری و دکتر طهرانچی، دانشگاه آزاد بود و باعث انگیزه بچه ها بود. من معتقدم پشت هر موفقیتی یک تیم است و همین جا از همه ممنونم.
نظر شما