تغذیه از گوشت مسافران کشته شده در سقوط هواپیما + فیلم

سقوط پرواز شماره ۵۷۱ خطوط هوایی اروگوئه

تغذیه از گوشت مسافران کشته شده در سقوط هواپیما + فیلم

سقوط پرواز شماره ۵۷۱ خطوط هوایی اروگوئه در سال ۱۹۷۲ به یکی از جنجالی ترین سوانح هوایی تاریخ هوانوردی در جهان تبدیل شده است. در سیزدهم اکتبر سال ۱۹۷۲ میلادی، یک تیم آماتور راگبی متعلق به ارتش اروگوئه متشکل از ۱۹ نفر قرار است به همراه تعدادی از اعضای خانواده خود با پرواز شماره ۵۷۱ هواپیمایی نیروی هوایی اروگوئه موسوم به فورزا ائرا از فرودگاه بین المللی کاراسکوی شهر مونتویدو واقع در اروگوئه به مقصد سانتیاگوی کشور شیلی جهت شرکت در مسابقات راگبی سفر کنند. این پرواز در مجموع ۴۵ سرنشین داشته و قرار است توسط یک فروند هواپیمای فوکر ۲۷ ملقب به فرندشیپ و بر روی کوهستان های مرتفع منطقه مندوزا واقع در مرز بین آرژانتین و شیلی انجام شود. پرواز راس ساعت مقرر انجام گرفته و هواپیما در مسیر پروازی خود به سمت کشور شیلی قرار می گیرد. خلبان فراداس از خلبانان بسیار با تجربه خطوط هوایی نیروی هوایی اروگوئه به حساب می آید. بعضی از بازیکنان تیم راگبی اروگوئه از جای خود بلند شده و در حال گرفتن عکس و شوخی کردن با یکدیگر هستند. هواپیما به بالای منطقه کوهستانی مندوزا می رسد .

مریم  محمدی
مریم محمدی
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها