الجولانی برای پول های روسیه هم کیسه دوخت

خبرگزاری رویترز جزئیات تازه‌ای از درخواست‌های شورشیان مسلح حاکم بر دمشق از روس‌ها در قبال ادامه فعالیت پایگاه‌های روسیه در سوریه مطرح کرده است.

الجولانی برای پول های روسیه هم کیسه دوخت

به گزارش رویترز، محمد الجولانی، سرکرده شورشیان حاکم بر دمشق، در جلسات خود با مسئولان روس خواستار بازگرداندن دارایی‌های سوریه از سوی مسکو شده است.

جولانی مدعی است که این دارایی‌ها توسط بشار اسد به روسیه سپرده شده است. روس‌ها وجود چنین وجوهی را رد کرده‌اند.

پیش از این، هیئت روسی به رهبری میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر خارجه روسیه، در ۲۹ ژانویه با جولانی دیدار کرده بود.

در بیانیه منتشر شده پس از این دیدار آمده بود که جولانی بر لزوم اصلاح روابط و دریافت غرامت بابت تخریب‌های ناشی از حملات روسیه تأکید کرده است.

لغو بدهی‌های سوریه به روسیه از دیگر خواسته‌های جولانی بوده است. سوریه اکنون بین ۲۰ تا ۲۳ میلیارد دلار تعهدات خارجی دارد. مبلغ دقیق بدهی به مسکو اعلام نشده است.

از سوی دیگر، رسانه‌ها از درخواست شورشیان برای بازگرداندن اسد به سوریه خبر داده‌اند اما یک مقام ارشد روسی در مصاحبه با رویترز تأکید کرده که مسکو حاضر به استرداد اسد نیست و چنین درخواستی نیز مطرح نشده است.

روسیه دو پایگاه نظامی، شامل پایگاه لجستیک دریایی طرطوس و پایگاه هوایی حمیمیم، واقع در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی لاذقیه در سوریه بنا کرده است.

مسکو در سال ۲۰۱۵ نیروی هوایی خود را در سوریه مستقر کرد تا از ارتش سوریه برای مبارزه با گروه تروریستی داعش پشتیبانی کند.

تیترکوتاه مدیا

روز اول نمایشگاه کانماین ۲۰۲۴ از دریچه دوربین

منبع: فارس
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
پیشنهاد سردبیر