صادرات ماهی | بازار ماهی

سود باورنکردنی دلالان از فروش این کالا / دولت قصد مقابله ندارد؟

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار اختلاف قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره گا‌ه در پی سودجویی عوامل واسطه و دلال‌ها به ۳۰۰ درصد هم می‌رسد.

سود باورنکردنی دلالان از فروش این کالا / دولت قصد مقابله ندارد؟

ماهی و محصولات دریایی منبع غذایی مهم و پرطرفدار در غذاهای جهانی هستند و همچنین دارای خصوصیات غذایی متنوعی هستند که شامل پروتئین، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین D و گروه B و مواد معدنی مانند سلنیوم، یود، آهن و روی است. قیمت ماهی به عوامل مختلفی وابسته است. عوامل مثبت مانند کاهش تولید، افزایش تقاضا و کاهش موجودی ماهی در بازار می‌تواند باعث افزایش قیمت شود.

ارسلان قاسمی گفت: بنابر آمار مجموع تولید آبزیان اعم از صید و آبزی پروری حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن است. هرچند شیلات آمار بالاتری اعلام می‌کند، اما به اعتقاد ما تولید در همین حد است.

به گفته او، با ظرفیت منابع آبی در شمال و جنوب کشور طی یک برنامه منسجم ۵ ساله امکان افزایش تولید به ۳.۵ میلیون تن وجود دارد.

قاسمی ادامه داد: با توجه به میزان تولید و سرانه مصرف آبزیان در کشور کمبودی در عرضه نداریم که بخواهیم بخشی از نیاز کشور را از طریق واردات جبران کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به راهکار تنظیم بازار ماهی، گفت: بنابر آمار اختلاف قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره گا‌ه‌ها در پی سودجویی عوامل واسطه و دلال‌ها به ۳۰۰ درصد هم می‌رسد که برای کنترل قیمت آبزیان راهی جز اصلاح نظام توزیع و حذف دلال و عوامل واسطه نداریم و طبق تجربه سنوات قبل واردات تیلاپیا ارتباطی به تنظیم بازار ندارد.

تیترکوتاه مدیا

روز اول نمایشگاه فرش دستباف از دریچه دوربین

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
پیشنهاد سردبیر