درخشش محور مقاومت پس از شهادت ابراهیم رئیسی
تصاویر حضور رهبران مقاومت از فلسطین ، لبنان ، عراق و یمن در تهران به منظور شرکت در مراسم تشییع و تدفین رئیس جمهور شهید و یارانش در تهران نه تنها لرزه بر جان صهیونیست ها انداخت بلکه نشان داد رئیس جمهور شهید و دستگاه دیپلماسی او ، تا آخرین لحظه در تلاش بر حمایت از گروه های مقاومت بود .
![درخشش محور مقاومت پس از شهادت ابراهیم رئیسی](https://cdn.titrekootah.ir/thumbnail/MbikRWYnfpoS/thcIWBsskibWtGi05U8Jw_OsoV0LwhTn8CMvp_6uEZREJTOH4loqm0BBRG-3h6-_KIxmZZ5vIxGL_aYSR-VrBIX1mbrp2eho/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA+2.jpg)
به گزارش تیترکوتاه، رهبران گروه های مقاومت در منطقه که به منظور مراسم تشییع و تدفین رئیس جمهور شهید و یارانش به تهران سفر کرده بودند در ضمن این مراسم دور هم جمع شدند و موضوعات منطقه ای را با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران سردار سلامی و همچنین حضور فرمانده میدانی محور مقاومت سردار فانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران مورد بررسی قرار داده و وظایف هر کدام از جریان ها را در ادامه مبارزه با شر مطلق صهیونیست کودک کش تشریح کردند.
در این میان سفیر عربستان سعودی نیز در بیروت و در سفارت جمهوری اسلامی ایران در این کشور در خلال مراسم بزرگداشت رئیس جمهور شهید و همراهانش با سید عمار الموسوی ، مسئول روابط عربی و بین المللی حزب الله دیدار و گفتگو کرد.
اتفاقاتی که لرزه بر جان صهیونیست ها انداخته و خوشحالی آنها از فراغ رئیس جمهور شهید را تلخ کرده است .
نظر شما