احکام حقوقی جدید بازنشستگان در ۱۴۰۴ حسابی ویژه شد

در حالی که بازنشستگان تامین اجتماعی ماه‌ ها منتظر اجرای کامل متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بودند، حالا با آغاز سال ۱۴۰۴ نیز همچنان این مطالبه اساسی بر زمین مانده است.

احکام حقوقی جدید بازنشستگان در ۱۴۰۴ حسابی ویژه شد

یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان، با انتقاد از نحوه اجرای سه‌مرحله‌ای متناسب‌سازی، خواستار درج این مبلغ در پایه مستمری و پرداخت فوری معوقات شد. او می‌گوید در شرایطی که مستمری تنها یک هفته از هزینه‌های ماهانه را پوشش می‌دهد، بی‌توجهی به معیشت بازنشستگان دیگر جایز نیست.

سال جدید که قرار است ۴۵ درصد به حداقل مستمری و ۳۲ درصد به اضافه رقم ثابت به سایر سطوح افزوده شود، بازهم متناسب‌سازی خارج از پایه مستمری قرار گرفته است.

«یدالله فرجی» فعال صنفی بازنشستگان در ارتباط با متناسب‌سازی سه مرحله‌ای و شیوه اجرای آن گفت: متناسب‌سازی که در سال ۱۴۰۳ اجرا شد، ایرادات بسیار داشت؛ از جمله اینکه افزایش متناسب‌سازی روی پایه حقوق بازنشستگان اعمال نشده است؛ در فیش حقوقی بازنشستگان، مبلغ متناسب‌سازی که رقم آن ناچیز و معمولاً زیر یک میلیون تومان است، به عنوان یک آیتم جداگانه آمده است.

او ادامه داد: ماه‌ها صبر کردیم تا تامین اجتماعی این این افزایش را روی پایه حقوق اعمال کند که متاسفانه سال به پایان رسید و این اتفاق نیفتاد؛ در سال جدید که قرار است ۴۵ درصد به حداقل مستمری و ۳۲ درصد به اضافه رقم ثابت به سایر سطوح افزوده شود، بازهم متناسب‌سازی خارج از پایه مستمری قرار گرفته است.

فرجی خطاب به سالاری مدیرعامل تامین اجتماعی گفت: انتظار ما این بود که قبل از پایان سال اشکالات متناسب‌سازی برطرف و معوقات چندماهه پرداخت شود. با تورم فعلی که هزینه‌های زندگی روز به روز بالا می‌رود، بازنشستگان به راستی در رنج و عذاب اند. خواسته ما این است که به قول‌های خود در مورد پرداخت معوقات پایبند بمانند.

این فعال صنفی بازنشستگان با بیان اینکه «خوشبختانه تامین اجتماعی معوقات مراکز درمانی و داروخانه‌ها را پرداخت کرده است» تصریح کرد: فقط معوقات بازنشستگان باقی مانده و انتظار داریم این معوقات نیز سر وقت پرداخت شود؛ قول داده بودند معوقات متناسب‌سازی در فروردین قبل از پرداخت حقوق واریز شود؛ به این قول عمل کنند؛ ضمن اینکه بایستی در احکام حقوقی جدید، مبلغ متناسب‌سازی روی پایه مستمری قرار بگیرد و سپس افزایش مستمری ۱۴۰۴ اعمال شود تا کل دریافتی بازنشستگان مشمول افزایش شود و بیش از این ضرر نکنند.

تیترکوتاه مدیا

استقبال پرشور در روز دوم نمایشگاه فرش دستباف

منبع: ایلنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • بازنشسته وزارت جهاد کشاورزی

    بله لطفا اگر صادق هستید اول مبلغ متناسب سازی را اضافه کنید بعدا ۲۰ در صد را اعمال کنید هم برای بازنشستگان تامین اجتمایی وهم برای کشوری ولشکری

  • سید سعید مرتضوی

    من با ده سال باز نشسته شدم و حدود دومیلیون ششصد هزار تومان حقوق می گیرم تامین اجتماعی .با ریس سازمان تامین اجتماعی میخواهم بگم من انسان نه یک حیوان با این دریافتی در یک ماه چی باید بخورم

  • ناشناس

    سلام شوهر من از کار افتاده است سکته مغزی کرده یک طرف بدنش بی حس هست من داماد ونوه دارم با ۸ملیون درماه من چکار کنم پول درمان بدم خرج زندگی بدم یک زن بااین شرایط چکار کنه

  • محمد

    سالاری فقط حرف میزنه و وعده وعید دروغ به بازنشستگان میده کجای حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی سایر سطوح با ماده ۹۶ متناسب است همش دروغ به مردم میگه مابه‌التفاوت همسان‌سازی که همش کلاهبرداری بود کجا رفت بی شرفی تا کجا بی حیایی تا کجا جقدر دروغ

  • بازنشسته اول مهر۱۴۰۲

    فقط بازنشستگان لشگری خوب حقوق می‌گیرند حکمت کارت دارند از اتکا اواسط هر ماه نفری ۲ میلیون تومان بلاعوض خرید می‌کنند یه معلم با بیشتر از ۳۰ سال کار از بازنشسته های لشگری و اتوبوس رانی با ۲۰ سال سابقه کار کمتر دریافتی داریم

    • فقط خدا

      آقای بازنشسته اول مهر ۱۴۰۲
      اول تحقیق کن بعد نظر بده،ناسلامتی شما یه فرهنگی هستید،اوضاع اکثر بازنستگان کشوری و لشگری و تأمین اجتماعی مثل هم میباشد،بنده نمیخام در مورد دیگر گروهها ونهادها و وزارتخانه ها اظهار نظر کنم،فقط این نظر نابه جای شما که گفتید لشگری بیشتر میگیرد کاملا بی منطقی هست با ۳۲سال سابقه ایثارگری و ۲۷ماه منطقه مدرک تحصیلی کارشناسی رتبه ۱۶ بازنشسته سال ۹۰،جمع کل درآمد۲۰تومان،اگر زیاد است،شما بفرمایید،برادرمن حتی شاغلین نیروهای مسلح نظامی و انتظامی جمع کل درآمدشان بالای ۲۰ سال سابقه با مدرک و درجه افسری ۲۱ تومن هست لطفاً تحقیق بفرمایید تا متوجه شوید.

  • حبیبیم.

    باسلام اگر آدم هستید دولت مردان ومسئولین رئیس تآمین اجتماعی بازنشستگان اگر یک نوک سوزن غیرت دارن کاری بکنند چند ساله همشون فقط دارن حرف میزنند چطور حقوق خودشون یک میلیارددرماه پانصد عیدی میگیرن در یک روز تصمیم میگیرن ولی به بازنشسته ای که سی سال پول ریخته میدن هشت میلیون به فکر مردم عربها هستید ولی به مردم خودت میرسه زر میزنید مگید پول نیست چطور برای مردم لبنان وعربها هست برا خودتون هست ولی برای باز نشسته ها ی کشورت نیست

  • حمید رضا بهشتی

    سلام. آقای دکتر سالاری. مدیر عامل محتدم تامین اجتماعی. با سلام. این جانب بهشتی هستم. با ۳۰ سال اندی خدمت بازنشسته شدم. درباره متناسب سازی خارج از پایه مستمری قرار دادند و حساب نشده. فکر کنید بازنشسته می شدید چه حالی به شما دست میاد. با این شرایط اقتصادی بد. لطفا در داخل جلسه هیات امنا سازمان مشکل آن برطرف نماید. خدا قوت. با تشکر بهشتی.

  • ناشناس

    چرا مسولین منتصب دولتی در تامین اجتماعی با عملکرد عمدی قصد دارند مدام بازنشستگان تامین اجتماعی را. به خیابان بکشند وبه نوعی برای دولت چالش ایجاد کنند دولت باید با منتصبین خود برخورد کند نه با سکوتش از آنان حمایت کند

  • ابراهیمی

    آقای سالاری لطفاً اینقدر دروغ نگوید و با شخصیت باز نشده تامین بازی نکنید .مگر خون شما و خانواده شما از ما قرمز تر هستش.انصافا ۵۰درصذ حقوق خود را برای یک‌بار نشسته بگیری جا دوری نمی رود ..ما که با این عیدی این سال ها جلو خانواده خود مخصوصاً نوه های خود شرمنده شده ایم خلاصه .خداوند آنانی حق ما را می خورند .به درگاه دالهی شرمنده شأن بکند

اخبار
پیشنهاد سردبیر