گوشت قرمز | قیمت گوشت قرمز | عرضه گوشت قرمز
کاهش عرضه گوشت قرمز در کشور + آخرین آمار رسمی
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ۱۸ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مصرف گوشت قرمز، منبع مهمی از پروتئین، آهن، و ویتامینها است. این نوع گوشت حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای ساخت بافتها و تقویت عملکرد عضلات است. با این حال، مصرف معتدل گوشت قرمز توصیه میشود، زیرا مصرف زیاد آن ممکن است به عوامل خطرزایی مثل افزایش کلسترول و برخی بیماریها مرتبط باشد. همچنین، تنوع مصرف مواد غذایی و جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئین گیاهی نیز برای حفظ سلامتی توصیه میشود.
نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در ماه دی سال جاری منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضهشده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ جمعاً ۳۳٬۵۱۰ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۸٬۲۲۶ تن، ۵۴٫۴ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۱٬۸۸۱ تن، بز و بزغاله با ۲٬۲۶۶ تن، و سایر انواع دام با ۱٬۱۳۷ تن، بهترتیب ۳۵٫۴ درصد، ۶٫۸ درصد و ۳٫۴ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ۱۸ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در دی ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۲۹ درصد، برای بز و بزغاله ۱۹ درصد، برای گاو و گوساله ۱۲ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۴ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ۹۳ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (آذر) در حدود ۹ درصد کاهش داشته است.
نظر شما