تغییر قیمت اقلام اساسی در دو ماه ابتدایی ۱۴۰۳
در این گزارش به مقایسه قیمت اقلام اساسی در فروردین ماه و اردیبهشت ماه پرداخته ایم.
تعیین قیمت اقلام اساسی یک فرایند پیچیده است که در آن عوامل مختلفی مانند هزینه تولید، تقاضای بازار، قیمتهای رقبا و سیاستهای دولتی در نظر گرفته میشود.
جدول رصد بازار کالاهای اساسی این هفته اختصاص پیدا کرده به مقایسه قیمتها بین دو مقطع زمانی هفته سوم فروردین و هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ که برخی بدون افزایش و بعضی با افزایش قیمت همراه بودهاند.
تمام قیمتها در جدول به هزار تومان است.
کالای اساسی |
قیمت در هفته سوم فروردین |
قیمت در هفته سوم اردیبهشت |
درصد افزایش |
سردست گوسفند |
۶۴۰ |
۶۷۰ |
۴.۷ |
سردست گوساله |
۵۴۰ |
۵۴۰ |
۰ |
گوشت مرغ |
۸۵ |
۸۷ |
۲.۴ |
تخممرغ (شانه ۳۰ عددی) |
۷۹-۹۹ |
۸۹-۱۳۰ |
۱۲.۷-۳۱.۳ |
برنج شمشیری |
۹۰ |
۹۰ |
۰ |
ماکارونی ۵۰۰ گرمی قطر ۱.۵ |
۱۹ |
۱۹ |
۰ |
پنیر سفید ۴۰۰ گرمی |
۴۴.۴۰۰ |
۴۴.۴۰۰ |
۰ |
شیر بطری کم چرب |
۲۶ |
۲۶ |
۰ |
تن ماهی ۱۵۰ گرمی |
۷۹.۷۰۰ |
۷۹.۷۰۰ |
۰ |
شکر |
۳۴ |
۳۷ |
۸.۸ |
روغن نیمهجامد ۴ کیلو گرمی |
۲۶۱.۷۰۰ |
۲۶۱.۷۰۰ |
۰ |
عدس (بسته ۹۰۰ گرمی) |
۹۴.۹۰۰ |
۹۴.۹۰۰ |
۰ |
نخود (بسته ۹۰۰ گرمی) |
۱۰۱.۹۰۰ |
۱۰۱.۹۰۰ |
۰ |
لوبیا قرمز (بسته ۹۰۰ گرمی) |
۱۱۸.۹۰۰ |
۱۱۸.۹۰۰ |
۰ |
لوبیا چیتی (بسته ۹۰۰ گرمی) |
۱۳۳.۹۰۰ |
۱۴۴.۹۰۰ |
۸.۲ |
نظر شما