عرضه مرغ در تهران اوج گرفت
عضو اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش حجم جوجهریزی و تولید، توزیع روزانه مرغ در تهران به ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ تن رسیده است.
پرورش مرغ برای تأمین منابع پروتئینی یکی از شیوههای اصلی تأمین غذایی برای جامعه به حساب میآید. توسعه فناوریهای نوین در زمینه پرورش مرغ، باعث بهبود کیفیت و کمیت تولید ، کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری در این صنعت شده است.
محمدعلی کمالی، عضو اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: سیاست کلی وزارت جهاد بر آن است که از حداکثر ظرفیتها استفاده شود که بر این اساس زمینه هایی برای صادرات باز شده است.
به گفته او، بنابر آمار جوجه ریزی واحدهای مرغداری طی ماههای فروردین و اردیبهشت نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۴۰ درصد رشد داشته است.
کمالی سروستانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که در خرداد ماه ۱۳۵ تا ۱۳۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت بگیرد، در حالیکه در مدت مشابه سال قبل ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده بود.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با تاکید بر صادرات مستمر و پایدار افزود: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی ها، صادرات بهترین سوپاپ اطمینان در راستای ارتقای کیفیت، تامین نیاز داخل و تنظیم بازار محسوب میشود.
او از توزیع روزانه بیش از ۷ هزار تن مرغ در سطح کشور خبر داد و گفت: با توجه به افزایش حجم تولید مرغ، طی هفته اخیر روزانه ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در تهران عرضه شد.
نظر شما