خدمترسانی "پیدو " به زائران اربعین حسینی در مناطق مرزی
شرکت تجارت الکترونیک آیریک پارسیان (پیدو) بهمنظور رفاه حال هموطنان گرامی و به درخواست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اعزام ۱۷ خودروی سوخترسان سیار به مناطق مرزی کشور، اقدام به تأمین سوخت موردنیاز زائران اربعین حسینی میکند.
خلوت ترین و شلوغ ترین مرز در ایام اربعین مشخص شد! برای سفر اربعین به کدام مرز مراجعه کنیم؟
به گزارش برنا و به نقل از ستاد اربعین، اطلاعات آماری از عبور و مرور زائران در مرزهای غربی کشور در ایام اربعین سال ۱۴۰۲ نشان میدهد که برخی مرزها به شدت پرتردد و برخی دیگر نسبتاً خلوت بودهاند. این دادهها میتواند به زائران کمک کند تا با برنامهریزی بهتر، مرزی مناسب را برای عبور و مرور خود انتخاب کنند.
آمار تردد در مرزهای مختلف به شرح زیر است:
- مرز تمرچین (استان آذربایجان غربی):
- پرترددترین روز: ۹ صفر با عبور ۷ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۵ صفر با عبور ۱۸۰۰ نفر
- مرز خسروی (استان کرمانشاه):
- پرترددترین روز: ۱۱ صفر با عبور ۷۳ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۷ صفر با عبور ۱۸ هزار نفر
- مرز باشماق (استان کردستان):
- پرترددترین روز: ۹ صفر با عبور ۵ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۳ صفر با عبور ۱۳۰۰ نفر
- مرز مهران (استان ایلام):
- پرترددترین روز: ۹ صفر با عبور ۱۶۰ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۳ صفر با عبور ۱۴ هزار نفر
- مرز چذابه (استان خوزستان):
- پرترددترین روز: ۱۱ صفر با عبور ۳۸ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۷ صفر با عبور ۱۴ هزار نفر
- مرز شلمچه (استان خوزستان):
- پرترددترین روز: ۱۱ صفر با عبور ۹۹ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۵ صفر با عبور ۲۰ هزار نفر
- مرز هوایی:
- پرترددترین روز: ۱۰ صفر با عبور ۱۸ هزار نفر
- کمترددترین روز: ۸ صفر با عبور ۴ هزار نفر
تحلیل و توصیهها برای انتخاب مرز مناسب تردد در ایام اربعین:
با توجه به این آمار، اگر به دنبال عبور از مرزهایی با ترافیک کمتر هستید، مرزهای تمرچین و باشماق میتوانند گزینههای مناسبی باشند. این مرزها، حتی در پرترددترین روزها نیز جمعیت کمتری را نسبت به مرزهای مهران یا شلمچه به خود دیدهاند.
برای زائرانی که اولویتشان نزدیک بودن به مقصد نهایی و یا حضور سریعتر در عراق است، مرز مهران با وجود ترافیک بالا، به دلیل نزدیکی به شهرهای کربلا و نجف، همچنان گزینهای جذاب است. اما اگر قصد دارید از ازدحام جمعیت دوری کنید و سفر آرامتری داشته باشید، تمرچین و باشماق پیشنهاد میشوند.
مرز خسروی نیز با وجود ترافیک بالاتر نسبت به تمرچین و باشماق، گزینهای است که میتواند برای زائرانی که از نواحی غربی و مرکزی کشور حرکت میکنند، جذاب باشد؛ بهویژه در روزهای کمتردد مانند ۷ صفر.
در نهایت، برای کسانی که با خودروی شخصی به مرز میروند، برنامهریزی دقیقتر و انتخاب مرزی خلوتتر میتواند تجربه سفر را بهبود ببخشد. بیمه سفر و برنامهریزی دقیق برای اقامت در طول مسیر، از دیگر اقداماتی است که میتواند به کاهش نگرانیها و افزایش راحتی در سفر کمک کند. پیشنهاد میشود برای کاهش ریسک خطرات در مسیر به سراغ تهیه بیمه اربعین ویژه بروید. بیمه اربعین پوششهای یکسانی با بیمه سماح دارد، اما با استفاده از بیمه اربعین ویژه سقف خسارت پرداختی افزایش پیدا میکند.
بیمه کربلای ویژه، حامی زائران در هر قدم!
نظر شما